Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Champions League: Το MEGA για τον τελικό ανάμεσα σε Σίτι και Ίντερ (video)

Champions League: Το MEGA για τον τελικό ανάμεσα σε Σίτι και Ίντερ (video)
Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 - 16:00

Λίγες ώρες απέμειναν για το πρώτο σφύριγμα στο μεγάλο τελικό του UEFA Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ.

Οι δύο ομάδες πάτησαν χτες το χορτάρι του Ατατούρκ πραγματοποιώντας τις τελευταίες τους προπονήσεις. Την αρχή έκανε η Ίντερ με τους ποδοσφαιριστές της να δείχνουν αρκετά χαλαροί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Οι Νερατζούρι εξασκήθηκαν και στις εκτελέσεις πέναλτι, θέλοντας να καλύψουν κάθε πτυχή που μπορεί να φτάσει ο αγώνας.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες θέλει να μπει στο κλαμπ των παικτών εκείνων που την ίδια σεζόν έχουν κατακτήσει των παγκόσμιο Κύπελλο και το Champions League.

Συμπαίκτες στην εθνική Βελγίου και κολλητοί φίλοι, αντίπαλοι για 90 λεπτά στον τελικό. Κέβιν ντε Μπρόινε και Ρομέλου Λουκάκου κουβέντιασαν λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση των Άγγλων, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και ανάμεσα στους δύο προπονητές.

Το εξαιρετικό κλίμα κυριάρχησε και στην προπόνηση της Σίτι, στην οποία έδωσαν το παρών οι Σέρχιο Αγουέρο και Κάρλος Τέβες. Άπαντες τους δίνουν τον τίτλο του φαβορί και ο Έρλινγκ Χάαλαντ θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει αυτό που κυνηγά εδώ και επτά χρόνια.

Παράλληλα φίλαθλοι από όλο τον κόσμο έχουν κατακλύσει την τουρκική πρωτεύουσα δίνοντας το δικό τους τόνο στη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή. Απόψε από τις 21.00 όλοι βλέπουν MEGA.

Πηγή: Megatv.com

Διαβάστε επίσης