Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)
Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 - 13:57

Η δράση στη Λατινική Αμερική συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Η Ρίβερ Πλέιτ επικράτησε 3-1 της Κόρδοβα, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς ηττήθηκε 4-0 από την Γοδόι Κρουζ. Η Γκρέμιο του Λουίς Σουάρες νίκησε 3-1 την Αμέρικα. Νίκη και για την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Μποταφόγκο.

Στη Βραζιλία ένατη νίκη για την Μπαταφόγκο στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέϊρο με πέναλτι του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού Τικίνιο νίκησε 1-0 στο γήπεδο της Κουιάμπα και είναι επικεφαλής με 27 βαθμούς.

Στο Πόρτο Αλέγκρε η τρίτη στην κατάταξη Γκρέμιο επιβλήθηκε 3-1 της Αμέρικο Μινέιρο παρότι οι γηπεδούχοι δέχτηκαν πρώτοι γκολ με τον Ντανίλο Άβιλαρ στο 26′ ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Καβιτσιόλι. 1-1 αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 61ο λεπτό η Γκρέμιο προηγήθηκε 2-1 με σκόρερ τον Βιλασάντι και στο 69ο λεπτό ο Λουίς Σουάρες με το έβδομο εφετινό του γκολ καθόρισε και το τελικό 3-1 για την Γκρέμιο.

Στην Αργεντινή επέλαση για τη Ρίβερ Πλέιτ, αν και στο Μπουένος Αϊρες η Κόρδοβα έβαλε γκολ από τα αποδυτήρια με τον Ροντρίγκεζ οι παίκτες της Ρίβερ ανέτρεψαν την κατάσταση. Πήγαν στο ημίχρονο με το ισόπαλο 1-1 χάρη στο γκολ του Ντε λα Κρουζ και στο 50ο λεπτό πανηγύρισαν το 2-1 με τον Φερνάντεζ. Το γκολ του Μπελτράν για το τελικό 3-1 σηματοδότησε τη 16 νίκη για την πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα.

Στην πόλη Μεντόσα στη δυτική Αργεντινή η Γοδόι Κρουζ ταπείνωσε 4-0 την Μπόκα Τζούνιορς.Η αρχή έγινε με το πέναλτι του Ροντριγκες στο 17′ και ακολουθήσε το γκολ του Λόπεζ στο 39′ αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 59′ ο Αλέντε έκανε το 3-0 για τη γηπεδούχο και το σκορ 4-0 έκλεισε ο Τόμας Κονέτσνι στο 65ο λεπτό.

Στη Βόρεια Αμερική ο Σέρχι Μπουσκέτς αντάμωσε με τον φίλο και συμπαίκτη επί χρόνια στην Μπαρτσελόνα Λιόνέλ Μέσι . Ο 34χρονος πρώην αρχηγός των Καταλανών εντάχθηκε στην Ίντερ Μαϊάμι, καθώς αποχώρησε ως ελεύθερος μετά από παραμονή 18 χρόνων στη Μπαρτσελόνα.

Πηγή: Μegatv.com

Διαβάστε επίσης