Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σόου Ρονάλντο και Μανέ, το «βιολί» του ο Μπέλιγχαμ! (video)

Σόου Ρονάλντο και Μανέ, το «βιολί» του ο Μπέλιγχαμ! (video)
Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 - 16:52

Και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ το «βιολί» του. «Βρήκε» δίχτυα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, λυτρώνοντας αυτή τη φορά τη Ρεάλ στο 81’ απέναντι στη Θέλτα στο Μπαλαΐδος. Η βασίλισσα ξεκινά με «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα και ο Μπέλιγχαμ έγινε ο πρώτος παίκτης της, που σκοράρει και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, μετά τον Σνάιντερ, το 2007.

Στην Αγγλία, ο Ραχίμ Στέρλινγκ έκανε «πάρτι» στην άμυνα της νεοφώτιστης Λούτον, δείχνοντας το δρόμο για το πρώτο τρίποντο της Τσέλσι στο πρωτάθλημα. Άνοιξε το σκορ με ωραίο σόλο στο 17’ και στο 68’ αξιοποίησε το γύρισμα του Γκουστό, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη των μπλε. Στο 75’ ο Στέρλινγκ έγινε δημιουργός, «σερβίροντας» έτοιμο γκολ στον Νίκολας Τζάκσον, που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στη Γερμανία, η Στουτγκάρδη πίστεψε ότι θα νικούσε στη Λειψία, όταν προηγήθηκε στο ημίχρονο με το γκολ του Γκιρασί στο 35’. Αλλά στο δεύτερο μέρος, το γήπεδο... έγειρε. Από το λάθος του γκολκίπερ Νιούμπελ, ο Χένρικς ισοφάρισε στο 51’. Κι ακολούθησε... καταιγισμός! 2-1 από τον Ντάνι Όλμο στο 63’. 3-1 από τον Οπεντά στο 66’. 4-1 από τον Καμπλ στο 74’ και το τελικό 5-1, έγραψε ο Σίμονς στο 76’.

Στη Γαλλία, ο Μοχάμεντ ευστόχησε από την άσπρη βούλα, στο 5ο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ για τη Ναντ απέναντι στη Μονακό. Και στο 15’ ο Καστελέτο εδραίωσε το προβάδισμα των καναρινιών με ωραία κεφαλιά. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα, οι Μονεγάσκοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Μιναμίνο, αλλά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Ναντ προηγήθηκε με 3-1, με δεύτερο προσωπικό γκολ του Μοχάμεντ. Η Μονακό δεν τα παράτησε και στο 58’ μπήκε ξανά στο παιχνίδι με τον Μπεν Γεντέρ, ενώ στο 85’ κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, με τον Μποαντού να παίρνει το ριμπάουντ από την κεφαλιά του Φοφανά και να διαμορφώνει το τελικό 3-3.

Στη Σαουδική Αραβία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κέφια και με τακουνάκι, έδωσε στον Μανέ, που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Αλ Νασρ επί της Αλ Φατέχ στο 27ο λεπτό. Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση αυτός. Στο 38’ με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 55’ δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει ένα ακόμα γκολ σε άδειο τέρμα. Στο 81’ άφησε τον Μανέ να κάνει τη δουλειά, για το 4-0. Και στις καθυστερήσεις, έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα. Πρώτη νίκη της Αλ Νασρ στο πρωτάθλημα, με χατ-τρικ του Ρονάλντο.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης