Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δυσαρεστημένος στη Γαλατάσαραϊ ο Μπακαμπού, θέλει να φύγει»

«Δυσαρεστημένος στη Γαλατάσαραϊ ο Μπακαμπού, θέλει να φύγει»
Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 - 23:14

Μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό, ο Σεντρίκ Μπακαμπού μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πέρασμα του στη γειτονική χώρα αναμένεται σύντομο, αφού ο ίδιος είναι δυσαρεστημένος με το χρόνο συμμετοχής που έχει.

Ο πρώην επιθετικός του Θρύλου μετράει μόλις 86 λεπτά σε τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και άλλα 140 σε ισάριθμα ματς στα προκριματικά του Champions League, ενώ δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα tuttomercato, ο Μπακαμπού μπορεί να καταθέσει αίτημα νέας μεταγραφής στο χειμερινό παζάρι

«Έφτασε στην Τουρκία το καλοκαίρι πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να γίνει ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Οκάν Μπουρούκ, αλλά η παρουσία του Μάουρο Ικάρντι τον υποβίβασε σε δευτερεύονντα ρόλο. Ο Σέντρικ Μπακαμπού, πρώην επιθετικός της Βιγιαρεάλ που είχε λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ-Νασρ για να μετακομίσει στην Τουρκία, σκέφτεται να ζητήσει μεταγραφή τον Ιανουάριο», ανέφερε χαρακτηριστικά το ιταλικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης