Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 - 14:31

Επιστροφή στο ποδόσφαιρο, με βασικό και ανίκητο τον Μανδά, η Λάτσιο νίκησε 1-0 τη Γιουβέντους. Στην Αγγλία η Μπρέντφορντ σόκαρε στο 90+9 τη Γιουνάιτεντ. «Κιτρινόμαυρο» βάφτηκε το ντέρμπι της Γερμανίας, Μπάγερν - Ντόρτμουντ 0-2.

Ο Μπραντ βρίσκει τον Αντεγέμι, που συλλαμβάνει κοιμώμενη την άμυνα της Μπάγερν και ανοίγει το σκορ για την Ντόρτμουντ μέσα στο Μόναχο μόλις στο 10ο λεπτό. Στο 83’ ο Ρίερσον σφράγισε την πρώτη νίκη της Μπορούσια επί των Βαυαρών μετά από 5,5 χρόνια και ουσιαστικά έστεψε πρωταθλήτρια τη Λεβερκούζεν, που βρίσκεται πια στο +13 στην κορυφή.

Στο Αρτέμιο Φράνκι της Φλωρεντίας η Μίλαν πήρε κεφάλι στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με τον Λόφτους Τσικς έπειτα από την καταπληκτική έμπνευση του Λεάο και το λάθος της άμυνας. Οι βιόλα αντέδρασαν άμεσα και στο 50′ ισοφάρισαν με ωραίο σουτ του Ντάνκαν. Αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Λεάο προχώρησε ανενόχλητος ως την καρδιά της περιοχής και χάρισε στη Μίλαν τη νίκη, που εδραιώνει την παρουσία της στη 2η θέση πίσω από την Ίντερ.

Η Γιουβέντους, που ακολουθεί, έπεσε πάνω στον Μανδά, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του στο Ολίμπικο με αποκρούσεις σαν κι αυτή. Και στις καθυστερήσεις η Λάτσιο άρπαξε τη νίκη με την κεφαλιά του Μάρουσιτς και συνεχίζει να δίνει μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στη Βαρκελώνη η Λας Πάλμας έμεινε στο 23′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακά της, Βάγες. Η Μπαρτσελόνα τη σφυροκόπησε και τελικά τη νίκησε με το γκολ του Ραφίνια στο 59’ έπειτα από μαγική πάσα του Ζοάο Φέλιξ.

Στην Αγγλία η Μπρέντφορντ έχανε ευκαιρίες επί 90 λεπτά, αλλά είδε τον Μάουντ να δίνει προβάδισμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι καθυστερήσεις έφτασαν στα 9 λεπτά και τότε ήταν που ο Άγερ ισοφάρισε και χάρισε τουλάχιστον ένα βαθμό στην Μπρέντφορντ.

Πηγή: Μegatv.com

TAGS

Διαβάστε επίσης