Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι υποψήφιες γκολάρες!

Οι υποψήφιες γκολάρες!
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011 - 04:35

Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ ενδέχεται να μονομαχήσουν στο μέλλον για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του πλανήτη, αλλά προς το παρόν «κοντράρονται» για το βραβείο του καλύτερου γκολ για το 2011, το οποίο θα απονείμει η FIFA στο ετήσιο γκαλά της στην Ζυρίχη στις 9 Ιανουαρίου.

Στο γκαλά θα δοθεί, μεταξύ άλλων, και η «Χρυσή Μπάλα», για την οποία το μεγάλο φαβορί είναι ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, υποψήφιος για το βραβείο «Φέρεντς Πούσκας» για το καλύτερο γκολ χάρη σε τέρμα που είχε πετύχει κόντρα στην Αρσεναλ στην φάση των «16» του περυσινού Champions League.

Ο Νεϊμάρ διεκδικεί (κατά την άποψή μας, με περισσότερες πιθανότητες από τον Μέσι) το βραβείο χάρη σε ένα καταπληκτικό σλάλομ και γκολ που είχε πετύχει με την Σάντος κόντρα στην Φλαμένγκο.

Στην δεκάδα συναντάμε τον Γουέιν Ρούνεϊ (για το καταπληκτικό του ανάποδο ψαλίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι), τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (μια μαγική λόμπα κόντρα στην Λέτσε) και τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς (το γκολ από την σέντρα στα προημιτελικά του περυσινού Champions League με αντίπαλο την Σάλκε).

Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Λισάντρο Λόπες (της Αρσενάλ Σαραντί, όχι ο διάσημος συνονόματός του της Λιόν), Ζιοβάνι ντος Σάντος, Χούλιο Γκόμες, Μπεντζαμίν ντε Σελέρ και η παίκτρια Χίδερ Ο’ Ράιλι.

Απολαύστε τα δέκα γκολ και επιλέξτε το αγαπημένο σας για το 2011:

Διαβάστε επίσης

Μα που να πάω;

Μα που να πάω;

Ο Μάρεκ Χάμσικ νοιώθει σαν στο σπίτι του στη Νάπολι και σκέφτεται να μείνει για πολλά χρόνια

Προπονητής ο... Σκόουλς

Προπονητής ο... Σκόουλς

Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον επιθυμεί την ένταξη του Αγγλου μέσου στο τεχνικό τιμ της Γιουνάιτεντ