Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανοικτοί λογαριασμοί

Ανοικτοί λογαριασμοί
Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014 - 04:00

Το πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους πάει μετά το πέρας των πρώτων δύο προημιτελικών του Champions League με τα ματς να ολοκληρώνονται ισόπαλα με το ίδιο ακριβώς σκορ, 1-1.

Στον ισπανικό «εμφύλιο», η Ατλέτικο Μαδρίτης έδειξε χαρακτήρα και μαχητικότητα απέναντι στην Μπαρτσελόνα μέσα στο σπίτι της, με τον Ντιέγκο να ανοίγει το σκορ με εκπληκτικό σουτ πάνω στην κίνηση στο 56’. Αυτό ξύπνησε κάπως τους γηπεδούχους, που έφτασαν στην ισοφάριση με το ωραίο πλασέ του Νεϊμάρ πάνω στην κίνηση στο 71’ μετά από εξαιρετική ασίστ του Ινιέστα. Το ματς όμως, σημαδεύτηκε από τους τραυματισμούς των Ζεράρ Πικέ και Ντιέγκο Κόστα που αποχώρησαν στο 12’ και το 29’ αντίστοιχα.

ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ (Μαρτίνο): Πίντο, Αλμπα, Πικέ (12’ Μπαρτρά), Μασεράνο, Αλβες, Μπούσκετς, Τσάβι, Φάμπρεγας (68’ Σάντσες), Νεϊμάρ, Ινιέστα, Μέσι

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Σιμεόνε): Κουρτουά, Φιλίπε Λουίς, Μιράντα, Γοδίν, Χουανφράν, Τιάγκο, Γκάμπι, Κόκε, Αρντά Τουράν (78’ Ροντρίγκες), Βίγια (71’ Σόσα), Ντιέγκο Κόστα (30’ Ντιέγκο)

Απόλυτα δίκαιη μπορεί να χαρακτηριστεί και η έταιρη ισοπαλία με 1-1 στο «Ολντ Τράφορντ» ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου. Οι «κόκκινοι διάβολοι», θύμισαν κάπως την ομάδα επί Φέργκιουσον και προηγήθηκαν στο 58’ με την κεφαλιά του Βίντιτς ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ρούνεϊ. Οι Βαυαροί, είχαν σε όλο το παιχνίδι μια ανούσια κατοχή μπάλας, όμως μετά από ωραία συνεργασία κατάφερε στο 67 να φφέρει το ματς στα ίσια. Ο Ρομπέν, σέντραρε από την κορυφή της μεγάλης περιοχής με στόχο τον Μάτζουκιτς, ο οποίος με το κεφάλι έστρωσε την μπάλα στο αριστερό πόδι του ερχόμενου με φόρα Σβαϊνστάιγκερ που σκόραρε με αριστοτεχνικό πλασέ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες καθώς ο σκόρερ του, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90’ και θα απουσιάσει από τον επαναληπτικό του Μονάχου, μαζί με τον Χάβι Μαρίνες που συμπλήρωσε κάρτες.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Μόγες): Ντε Χέα, Μπίτνερ (74’ Γιανγκ), Βίντιτς, Φέρντιναντ, Τζόουνς, Κάρικ, Γκιγκς (46’ Καγκάβα), Φελαϊνί, Γουέλμπεκ (85’ Τσιτσαρίτο), Βαλέντσια, Ρούνεϊ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Αλάμπα, Μπόατενγκ, Χάβι Μαρτίνεθ, Ραφίνια, Λαμ, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος (74’ Γκέτσε), Ριμπερί, Ρόμπεν, Μίλερ (63’ Μάντζουκιτς).

Διαβάστε επίσης

Ο κλόουν με τα γάντια

Ο κλόουν με τα γάντια

Οι αλυσιδωτές ιστορίες από το ιστορικό ματς του Γουέμπλεϊ μεταξύ Αγγλίας και Πολωνίας.