Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία ομάδα μόνος του

Μία ομάδα μόνος του
Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014 - 01:05

Σκληρό καρύδι αποδείχτηκε η ομάδα του Ιράν για την Αργεντινή για την δεύτερη αγωνιστική του έκτου ομίλου με την ασιατική ομάδα να ηττάται τελικά με 1-0. Η «αλμπισελέστε» ήταν και η ίδια απογοητευτική με την εμφάνισή της πάντως με τον Λιονέλ Μέσι να αναλαμβάνει και πάλι να την βγάλει από την δύσκολη θέση, οδηγώντας την στη νίκη.

Η ομάδα του Σαμπέγια, δεν έδειξε το αναμενόμενο καλό της πρόσωπο και επιθετικά έδειχνε να είναι σε άλλο γήπεδο. Ο Κάρλος Κεϊρός είχε στήσει καλά τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο που εκτός του ότι δυσκόλεψαν το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου, έχασε και αρκετές ευκαιρίες να πάρει το ματς, με τον Ρομέρο να είναι ο αφανής ήρωας πραγματοποιώντας σωτήριες επεμβάσεις.

Μοναδική και διαρκής απειλή για τους Ιρανούς, ήταν ο Λιονέλ Μέσι. Ο φορ της Μπαρτσελόνα, μοίραζε παιχνίδι στους παρτενέρ του στην επίθεση με τους Ιγκουαΐν και Αγκουέρο να κάνουν κάκιστο παιχνίδι και να περνάνε ουσιαστικά απαρατήρητοι. Ο 26χρονος φορ, αναγκάστηκε να πάρει εκ των πραγμάτων περισσότερες ατομικές πρωτοβουλίες. Τελικά, σε μια εξ αυτών η «αλμπισελέστε» κατάφερε να σκοράρει με τον αρχηγό της στο 90’+1 με εκπληκτικό διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή με τον Μέσι να αναδεικνύεται «σωτήρας» για την εθνική του ομάδα που γλύτωσε το κάζο.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Σαμπέγια): Ρομέρο, Ρόχο, Γκαράι, Φερνάντες, Ζαμπαλέτα, Γκάγκο, Μασεράνο, Ντι Μαρία (90’+4 Μπίλια), Αγκουέρο (77’ Λαβέτσι), Μέσι, Ιγκουαΐν (77’ Παλάσιο).

ΙΡΑΝ (Κεϊρός): Α. Χατζίτζι, Χοσεϊνί, Σαντεκί, Μονταζέρι, Πουλάντι, Ντεζάγκα (85’ Αλιρεζά), Τεϊμουριάν, Σοάι (77’ Χεϊνταρί), Νεκουνάμ, Χαζί Σαφί (88’ Ρ. Χατζίτζι), Γκουτσανετζάντ.

Διαβάστε επίσης

Έλα στον παππού...

Έλα στον παππού...

Ο Μίροσλαβ Κλόζε έσωσε τους Γερμανούς από κάζο καθώς ήρθαν ισόπαλοι με την Γκάνα (2-2).

Πρόκριση με Μιραλάς

Πρόκριση με Μιραλάς

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού άλλαξε την εικόνα των Βέλγων και νίκησαν τελικά την Ρωσία (1-0).

«Σίφουνας» οι Γάλλοι

«Σίφουνας» οι Γάλλοι

Με 5-2 επικράτησαν της Ελβετίας, πέρασε η Κόστα Ρίκα μετά το 1-0 επί της Ιταλίας. Νίκη 2-1 του Εκουαδόρ.

To Moυντιάλ πίσω από τις κάμερες

To Moυντιάλ πίσω από τις κάμερες

Εκτός από την αγωνιστική δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου σίγουρα δεν θα μπορούσε να απουσιάζουν και οι όμορφες παρουσίες στην εξέδρα και όχι μόνο. Πλέον το όμορφο φύλλο κάνει θράυση και στα δημοσιογραφικά θεωρεία.