Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόκριση με Μιραλάς

Πρόκριση με Μιραλάς
Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 - 01:18

Την είσοδο του Κέβιν Μιραλάς ήθελε το Βέλγιο για να πάρει… μπρος και να νικήσει τελικά την Ρωσία με 1-0 για την δεύτερη αγωνιστική του 8ου ομίλου.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 75’ και έκανε επικίνδυνους τους «κόκκινους διαβόλους» που μέχρι εκείνο το σημείο είχαν μετρημένες ευκαιρίες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ο… καλύτερος και για το Βέλγιο, έκανε αισθητή την παρουσία του και με τις πρωτοβουλίες του απελευθέρωσε και τον «παγιδευμένο» στην ρωσική άμυνα, Εντέν Αζάρ. Το γκολ που έκρινε το ματς, πέτυχε στο Οριζί με τον 19χρονο επιθετικό να γιορτάζει δεόντως το πρώτο του σε τελική φάση Μουντιάλ παρέα με τον Μιραλάς.

Οι Ρώσοι, ήταν κακοί για ένα ακόμα παιχνίδι ενώ ευθύνες φέρνει και ο Φάμπιο Καπέλο για την ήττα τους καθώς καθυστέρησε ιδιαίτερα να κάνει τις αλλαγές του, με αποτέλεσμα όταν αυτές έγιναν να είναι πολύ αργά για να πάρει κάτι καλό από το ματς. Το αποτέλεσμα αυτό, φέρνει σε δύσκολη θέση τις «αρκούδες» όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στην επ΄μενη φάση.

ΒΕΛΓΙΟ (Βίλμοτς): Κουρτουά, Βερτόγκεν (31’ Βερμάελεν), Κομπανί, Φαν Μπούιτεν, Αλντερβάιλερ, Φελαϊνί, Βίτσελ, ντε Μπρούιν, Αζάρ, Μέρτενς (75’ Μιραλάς), Λουκάκου (57’ Οριζί)

ΡΩΣΙΑ (Καπέλο): Ακινφέεφ, Κομπάροφ, Ιγκνασέβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Κόζλοφ (62’ Γετσένκο), Φαϊζούλιν, Γκλουσακόφ, Κανουνικόφ, Σατόβ (83’ Ντζαγκόεφ), Σαμεντόβ (90’ Κερζάκοφ), Κοκόριν

Διαβάστε επίσης

Στημένο Γκάν(ι)α(ν)

Στημένο Γκάν(ι)α(ν)

Την ομοσπονδία της Γκάνα εμπλέκει έρευνα βρετανικής εφημερίδας σε στημένους αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Έλα στον παππού...

Έλα στον παππού...

Ο Μίροσλαβ Κλόζε έσωσε τους Γερμανούς από κάζο καθώς ήρθαν ισόπαλοι με την Γκάνα (2-2).

Μία ομάδα μόνος του

Μία ομάδα μόνος του

Απογοητευτική η Αργεντινή κόντρα στο Ιράν με τον Μέσι να παίζει ουσιαστικά μόνος του (1-0).