Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αήττητος ο Κάμπελ

Αήττητος ο Κάμπελ
Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 - 00:35

Ούτε η Αγγλία κατάφερε να «λυγίσει» την ομάδα του Τζόελ Κάμπελ, με την Κόστα Ρίκα να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας από τα «τρία λιοντάρια» μετά το 0-0 της τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Με το αποτέλεσμα αυτό, η εξαιρετική ομάδα του Πίντο που πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ του γκρουπ, πήρε την πρόκριση όντας μάλιστα πρώτη και αήττητη!

Οι «τίκος» έπαιξαν στα ίσια τους αδιάφορους άγγλους και παρά του ότι δεν υπήρξαν ιδιαίτερες φάσεις στο ματς, έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το απόλυτο σε νίκες με το φάουλ του Μπόρχες να βρίσκει το δοκάρι του Φόστερ. Ο Ρόι Χόντγκσον, παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές με σκοπό όχι να πάρει το ματς αφού ήταν μαθηματικά εκτός Μουντιάλ αλλά για να δώσει χρόνο συμμετοχής στους μικρότερους σε ηλικία παίκτες.

Πλέον, η Κόστα Ρίκα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στην που θα προκύψει από τον Γ’ όμιλο που συμμετέχει η Ελλάδα, που θα είναι η ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη τα ξημερώματα της Τετάρτης.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (Πίντο): Νάβας, Ντίας, Μίλερ, Γκονζάλες, Ντουάρτε, Γκαμπόα, Μπόρχες (78’ Μπαράντες), Τεχέδα, Ρουίς, Μπρένες (59’ Μπολάνιος), Κάμπελ (65’ Ουρένια).

ΑΓΓΛΙΑ (Χόντγκσον): Φόστερ, Σο, Σμόλινγκ, Κέιχιλ, Τζόουνς, Γουίλσιρ (73’ Τζέραρντ), Λάμπαρντ, Λαλάνα (62’ Στέρλινγκ), Μπάρκλεϊ, Μίλνερ (76’ Ρούνεϊ), Στάριτζ.

Διαβάστε επίσης

Η... ρουτίνα του Λίο

Η... ρουτίνα του Λίο

Με τον Μέσι να σκοράρει για τρίτο σερί ματς, η Αργεντινή έκανε το 3Χ3 επικρατώντας δύσκολα της Νιγηρίας (3-2).

Κεραυνοί στην Ισπανία

Κεραυνοί στην Ισπανία

Η ατυχία δε φαίνεται να έχει τελειωμό για την Ισπανία, μέχρι και οι κεραυνοί την κυνηγάνε…

Το καλύτερο στο τέλος

Το καλύτερο στο τέλος

Βροχή τα γκολ με την Βραζιλία να νικάει 4-1 το Καμερούν και την ίδια ώρα το Μεξικό 3-1 την Κροατία.