Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάναμε ό,τι μας είπε ο προπονητής»

«Κάναμε ό,τι μας είπε ο προπονητής»
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 - 15:45

Ικανοποιημένος από την πρόκριση της Ντνίπρο στην επόμενη φάση του Europa League ήταν ο Αρτέμ Φεντέτσκι, ο οποίος ήταν αυτός που ισοφάρισε τον Ολυμπιακό σε 1-1. Ο παίκτης των Ουκρανών, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του και είπε μεταξύ άλλων.

«Κάναμε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα, αλλά δεν τα παρατήσαμε, ισοφαρίσαμε και σταματήσαμε την ορμή του Ολυμπιακού. Στη φάση του γκολ ενέργησα με το ένστικτο. Δεν μπόρεσα να σκοράρω με την πρώτη μιας και έσωσε ο γκολκίπερ, αλλά τελείωσα τη φάση. Νομίζω πως αυτό το γκολ μας έδωσε το πάνω χέρι. Το πιο σημαντικό ήταν το αποτέλεσμα που πήραμε», ήταν τα λόγια του και συνέχισε.

«Επιτέλους σταματήσαμε το σερί των αποκλεισμών στους 32 και δόξα τον Θεό πήραμε την πρόκριση. Θα δούμε αν μπορούμε να πάμε παρακάτω, αλλά είναι ωραία που αποδειχτήκαμε δυνατότεροι από έναν τέτοιο αντίπαλο. Είδαμε τι ματς είχε κάνει ο Ολυμπιακός με Γιουβέντους και Ατλέτικο, οπότε χαιρόμαστε που αποκλείσαμε μία σοβαρή ομάδα. Χαιρόμαστε που πήραμε καλά αποτελέσματα στο Κίεβο και εδώ. Όλοι είμαστε ευτυχισμένοι. Κάναμε ό,τι μας είπε ο προπονητής μας. Ίσως στο ξεκίνημα του ματς ο αντίπαλος μας πίεσε, αλλά μετά ελέγξαμε το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Με Άγιαξ η Ντνίπρο

Με Άγιαξ η Ντνίπρο

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η κλήρωση για τη φάση των 16 του Europa League.

«Μεγάλος σύλλογος»

«Μεγάλος σύλλογος»

Έτσι χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Σλοβάκος Βλάντιμιρ Βάις.

Τα αίτια των ηττών

Τα αίτια των ηττών

Δύο ήττες έχει η Ατλέτικο στο Champions League και υπάρχει λόγος για αυτό, όπως γράφουν οι Ισπανοί.