Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν φεύγει ο Στέρλινγκ»

«Δεν φεύγει ο Στέρλινγκ»
Σάββατο, 2 Μαΐου 2015 - 15:40

Τη στιγμή, όπου εντείνεται η φημολογία που θέλει τον Ραχίμ Στέρλινγκ να φαντάζει ως μεταγραφικός πόθος αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, ο τεχνικός της Λίβερπουλ Μπρένταν Ρότζερς παρουσιάζεται σίγουρος για την παραμονή του 20χρονου διεθνούς στράικερ στο Μερσεϊσάιντ και την προσεχή σεζόν.

Ο Στέρλινγκ έχει ήδη απορρίψει πρόταση 100,000 λιρών εβδομαδιαίως, την ώρα που αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν φέρεται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ανεξάρτητα από την έκβαση που θα έχουν οι διαπραγματεύσεις των «Reds» για την επέκταση συμβολαίου του ταλαντούχου άσου, αυτός δεν αναμένεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τον Μπρένταν Ρότζερς:

«Ο Στέρλινγκ δεν θα πάει πουθενά το καλοκαίρι, ακόμα και αν δεν επιτευχθεί συμφωνία. Αυτό το κάναμε ξεκάθαρο από την αρχή», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Λίβερπουλ, για να προσθέσει:

«Νομίζω πως ο Στέρλινγκ δείχνει πολύ πιο χαλαρός τώρα, σε σχέση με το πως ήταν για λίγο. Είχαμε κάποιες καλές συζητήσεις. Ήρθε στο σπίτι μου και είχαμε έναν ωραίο διάλογο ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχει να κάνει μόνο με του ποδόσφαιρο, μιας και είναι ακόμα νέος και έχει περάσει τόσα τα τελευταία χρόνια. Επομένως του μίλησα γενικά και πιστεύω πως είναι σε ένα καλό μέρος μέχρι στιγμής»..

Διαβάστε επίσης

Το πήρε ο Μασάντο

Το πήρε ο Μασάντο

Ο Πάουλο Μασάντο κατέκτησε ακόμα ένα πρωτάθλημα, τούτη τη φορά με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Καμπάνα» σε Μενέζ

«Καμπάνα» σε Μενέζ

Με ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο μέσος της Μίλαν για τη αποβολή του με τη Τζένοα.