Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήταν απίστευτη εμπειρία…»

«Ήταν απίστευτη εμπειρία…»
Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015 - 16:40

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζεράρ Πικέ, αφού τον έκανε να βελτιωθεί τόσο σαν παίκτης, όσο και ως άνθρωπος όπως δήλωσε.

Ο Καταλανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, όπου αύριο θα διεκδικήσει με τους συμπαίκτες του κόντρα στη Γιουβέντους, τον τίτλο του Champions League, τόνισε με δηλώσεις του, πως παρά τις ελάχιστες συμμετοχές με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», έμαθε πολλά.

Μάλιστα, εστίασε και στο γεγονός της παρουσίας τεράστιων ποδοσφαιρικών ονομάτων στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά την παραμονή του στο «Όλντ Τράφορντ», κάτι που τον βοήθησε πολύ.

Χαρακτηριστικά, ο Πικέ τόνισε:

«Μεταγράφηκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ήμουν 17 ετών. Ο Βίντιτς ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερος και ο Φέρντιναντ εννέα και εκείνη την περίοδο ήταν οι καλύτεροι κεντρικοί αμυντικοί στον κόσμο. Ποτέ δεν είχαν ένα κακό παιχνίδι. Έμαθα τόσα πολλά στη Γιουνάιτεντ. Το να μοιράζομαι τα ίδια αποδυτήρια με τους Σκόουλς, Ρονάλντο, Ρούνεϊ, Φαν Νιστελρόι και Γκίγκς σε μία τόσο νεαρή ηλικία ήταν απίστευτη εμπειρία. Δεν έπαιξα πολύ όσο θα ήθελα, αλλά ήταν ένα πτυχίο μάστερ στην εξέλιξή μου τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν άνθρωπος».

Διαβάστε επίσης

Υπέρβαση με Φαν Πέρσι!

Υπέρβαση με Φαν Πέρσι!

Ο ιταλικός Τύπος αποκαλύπτει συμφωνία της Λάτσιο με τη Γιουνάιτεντ με τον Ολλανδό επιθετικό...

«Στα χνάρια του Σαβιόλα»

«Στα χνάρια του Σαβιόλα»

Ο τεχνικός της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, μίλησε σχετικά με το πώς έχει η κατάσταση με τον Αργεντινό στράικερ.

Έβαλε τέλος στις φήμες

Έβαλε τέλος στις φήμες

Ο Άνχελ Ντι Μαρία με δηλώσεις του θέλησε να βάλει ένα τέλος στις διάφορες φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από το «Όλντ Τράφορντ».