Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έβαλε τέλος στις φήμες

Έβαλε τέλος στις φήμες
Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015 - 15:18

Μπορεί σε καθημερινή βάση ξένα δημοσιεύματα να έκαναν λόγο, πως είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με πιθανότερο προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν, ο ίδιος όμως παραμένει πιστός.

Ο λόγος για τον Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος θέλησε να βάλει ένα τέλος στην έντονη φημολογία σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Μάλιστα, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα φυγής του από την Πρέμιερ Λιγκ και τους «κόκκινους διαβόλους», τονίζοντας πως η πρώτη δύσκολη σεζόν της προσαρμογής πέρασε και πλέον είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Μόλις τελείωσα την πρώτη μου σεζόν παίζοντας για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν μία δύσκολη σεζόν για εμένα. Πιστεύω πως ήταν δύσκολη επειδή ήταν μία άλλη χώρα, ένα άλλο πρωτάθλημα, το οποίο είναι δυσκολότερο από το ισπανικό. Επομένως δεν μπόρεσα να προσαρμοστώ όπως θα ήθελα. Τώρα θα παίξω στο Κόπα Αμέρικα και μετά θα επιστρέψω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επόμενη σεζόν, δίνοντας το καλύτερο που έχω».

Διαβάστε επίσης

«Στα χνάρια του Σαβιόλα»

«Στα χνάρια του Σαβιόλα»

Ο τεχνικός της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, μίλησε σχετικά με το πώς έχει η κατάσταση με τον Αργεντινό στράικερ.

«Ήταν απίστευτη εμπειρία…»

«Ήταν απίστευτη εμπειρία…»

Ο Ζεράρ Πικέ τόνισε πως η παρουσία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον βοήθησε πάρα πολύ, ώστε να βελτιωθεί ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος.

Η επιστροφή του Τζένγκα

Η επιστροφή του Τζένγκα

Ο παλαίμαχος Ιταλός τερματοφύλακας θα είναι ο νέος προπονητής της Σαμπντόρια αντικαθιστώντας τον φίλο του, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Πάει Νέα Υόρκη ο Πίρλο

Πάει Νέα Υόρκη ο Πίρλο

Έτοιμος για το υπερατλαντικό ταξίδι είναι πλέον ο αρχηγός της Γιουβέντους μετά τον τελικό του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα.