Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίσω στη Ρίβερ Πλέιτ ο Σαβιόλα

Πίσω στη Ρίβερ Πλέιτ ο Σαβιόλα
Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015 - 21:15

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Πολύ κοντά την επιστροφή του στην Ρίβερ Πλέιτ φέρεται να απέχει πλέον ο Χαβιέρ Σαβιόλα.

Ο διεθνής Αργεντινός φορ, ο οποίος τη περίοδο 2013-14 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, έχοντας μάλιστα σημαντική συμβολή στην πορεία των «ερυθρόλευκων» μέχρι τους «16» του Champions League σύμφωνα με πληροφορίες, απέχει μία ανάσα από τον γυρισμό του στην ομάδα όπου αναδείχθηκε.

Το «κουνέλι», ο οποίος φέτος πραγματοποίησε μέτρια πορεία με τη φανέλα της Ελλάς Βερόνα δεν θέλει να συνεχίσει στην Ιταλία και στόχος του να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, τη Ρίβερ Πλέιτ, ακολουθώντας τα ίχνη του Πάμπλο Αϊμάρ.

Έτσι, με βάση όλες τις ενδείξεις ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, μετά από μακρόχρονη παρουσία στα ευρωπαϊκά γήπεδα , όπου αγωνίστηκε με τις φανέλες των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Σεβίλλη, Μάλαγα, Μπενφίκα και Ελλάς Βερόνα, από την επόμενη περίοδο θα φιγουράρει με τη φανέλα της ομάδας του Μπουένος Άιρες.

Διαβάστε επίσης

Φήμες για Τσέλσι-Φαλκάο

Φήμες για Τσέλσι-Φαλκάο

Εντείνονται τα σενάρια των βρετανικών μέσων ενημέρωσης περί ενδιαφέροντος των πρωταθλητών Αγγλίας προς τον διεθνή Κολομβιανό άσο.

Ευρώπη, υποκλίσου, στην κορυφαία!

Ευρώπη, υποκλίσου, στην κορυφαία!

Έπαιξε και φέτος την καλύτερη μπάλα στην Ευρώπη και δίκαια κατέκτησε το Champions League! Η Μπαρτσελόνα είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς νίκησε με 3-1 τη Γιουβέντους στο Βερόλινο με γκολ των Ράκιτιτς, Σουάρες και Νεϊμάρ...