Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανοιχτός» στο ενδεχόμενο αποχώρησης

«Ανοιχτός» στο ενδεχόμενο αποχώρησης
Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015 - 18:15

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μιας και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ, με την οποία κατέκτησε και το Κύπελλο Γερμανίας, όσο και με την Εθνική ομάδα του Βελγίου.

Ο νεαρός μέσος μάλιστα, άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα του, εφόσον έρθει κάποια πρόταση που θα τον ικανοποιήσει.

Με δηλώσεις του, τόνισε πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ ή να αγωνιστεί σε Ισπανία ή Γαλλία, ενώ ξεκαθάρισε πως το στυλ του ιταλικού πρωταθλήματος δεν του ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Αν φύγω, δεν έχω προτίμηση στο που θα πάω. Στο μυαλό μου, κατά 95% δεν θα πάω στη Ρωσία ή την Ιταλία. Δεν μου ταιριάζει το στυλ παιχνιδιού. Αλλά στην Αγγλία, την Ισπανία, τη Γαλλία ή την Μπουντεσλίγκα ναι. Είναι τα καλύτερα πρωταθλήματα. Υπάρχουν κάποιες πολύ καλές ομάδες. Αυτό με ελκύει».

Διαβάστε επίσης

Περιζήτητος ο Ιγκουαΐν

Περιζήτητος ο Ιγκουαΐν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Γιουβέντους φέρεται να έχουν ως μεταγραφικό στόχο τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

«Δεν ήταν αντίο…»

«Δεν ήταν αντίο…»

Ο Αντρέα Πίρλο θέλησε να ξεκαθαρίσει πως τα κλάματα μετά το σφύριγμα του τελικού, ήταν για την απώλεια του τίτλου και όχι για το αντίο του από τη Γιουβέντους.