Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να βοηθήσω τον Φαλκάο…»

«Να βοηθήσω τον Φαλκάο…»
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 - 18:16

Το πέρασμα του Ρανταμέλ Φαλκάο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι, με αποτέλεσμα να χωρίσουν οι δρόμοι του Κολομβιανού επιθετικού με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ωστόσο, ο Φαλκάο αποτελεί ακόμα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο ποδόσφαιρο και πολλές είναι οι ομάδες που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ένας από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους, ίσως να είναι και η Τσέλσι, μιας και ο Ζοσέ Μουρίνιο με δηλώσεις του φούντωσε τα σενάρια περί μετακίνησης του Φαλκάο στους «μπλε» του Λονδίνου, έστω και με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ούτε λίγο ούτε πολύ, επιβεβαίωσε τα σενάρια που κάνουν λόγο για συζητήσεις της Τσέλσι για την απόκτηση του Φαλκάο, λέγοντας πως επιθυμεί να τον βοηθήσει να επανέλθει στο επίπεδο που βρισκόταν.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Εάν μπορώ να βοηθήσω τον Φαλκάο να επιστρέψει στο επίπεδό του και πάλι, θα το κάνω. Με πονάει το γεγονός ότι ο κόσμος στην Αγγλία πιστεύει πως ο πραγματικός Φαλκάο είναι αυτός που είδαμε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Διαβάστε επίσης

Τους έκοψε την όρεξη ο Μαντσίνι

Τους έκοψε την όρεξη ο Μαντσίνι

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε πως ο Ματέο Κόβασιτς θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Ίντερ, παρά τις φήμες που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή.

Υπέγραψε στη Φενέρ ο Περέιρα

Υπέγραψε στη Φενέρ ο Περέιρα

Το τυπικό μέρος της έναρξης της συνεργασίας του με την τουρκική ομάδα ολοκλήρωσε ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

«Περέιρα για Μήτρογλου»

«Περέιρα για Μήτρογλου»

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Έλληνα επιθετικό.

Σκέψεις Τζεμαϊλί για επιστροφή

Σκέψεις Τζεμαϊλί για επιστροφή

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Μπλερίμ Τζεμαϊλί στην Ελβετία. Σιόν και Γιουνγκ Μπόις ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.