Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρε, πάτε καλά;

Ρε, πάτε καλά;
Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015 - 14:22

Επειδή τα λόγια σε πολλές περιπτώσεις είναι περιττά, θα μπούμε με τη μία στο... ψαχνό! Η Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι και το συμβόλαιο που του προσέφερε και το οποίο αποδέχτηκε ο Ολλανδός επιθετικός, είναι ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ και καταλαβαίνει κανείς γιατί δεν μπορούν οι ελληνικές ομάδες να «κοντράρουν» αυτές τις προσφορές!

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «People», η Φενέρ προσφέρει 4ετές συμβόλαιο στον διεθνή Ολλανδό φορ, με 250.000 λίρες την εβδομάδα. Μη κουράζεστε, τα υπολογίσαμε εμείς. Συνολικά, σε ευρώ, βγαίνουν 1,4 εκατομμύρια τον μήνα, κοινώς κάτι παραπάνω από 16 «χαρτιά» ετησίως! Κάντε έναν πολύ πρόχειρο υπολογισμό και αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή και μείνει 4 χρόνια στην Κωνσταντινούπολη, θα κερδίσει συνολικά περισσότερα από 64 εκατομμύρια ευρώ! Τα ποσά που αναφέρονται είναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Πάντως, το κόστος αγοράς του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σαφώς μικρότερο, μιας και λέγεται πως οι δύο ομάδες τα έχουν βρει στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Όσο για το που μπορεί να «χαλάσει» ένα σχεδόν τελειωμένο deal; Στην απαίτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι να του καταβάλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ποσό των 16 εκατ. ευρώ για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Διαβάστε επίσης

Τη «γείωσε» ο Πέδρο!

Τη «γείωσε» ο Πέδρο!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήθελε τον Ισπανό εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, όχι, όμως, και ο ίδιος...