Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεύτερη «τεσσάρα» για Ντόρτμουντ!

Δεύτερη «τεσσάρα» για Ντόρτμουντ!
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 - 22:04

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Συνέχεια στο εντυπωσιακό της ξεκίνημα στη φετινή Bundesliga έδωσε η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μία εβδομάδα μετά το επιβλητικό 4-0 της πρεμιέρας επί της Γκλάντμπαχ, η ομάδα του Βεστφάλεν πέρασε με θριαμβευτικό τρόπο και από την έδρα της νεοφώτιστης Ίνγκλονσταντ συντρίβοντας τη τοπική ομάδα με το ίδιο σκορ (0-4) φανερώνοντας από το …καλησπέρα τις άγριες διαθέσεις της, αναφορικά με τη μάχη του φετινού τίτλου.

Η υπεροχή των φιλοξενούμενων απέφερε καρπούς στο 55’ όταν ο Γκίντερ με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Από εκείνο το σημείο και μετά υπήρχε μόνο μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν η Ντόρτμουντ.

Ο Ρόις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 60’ έγραψε το 0-2, δίνοντας ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα στη συνέχεια της αναμέτρησης.

Στο 84’ ο Καγκάουα πέτυχε το 0-3, για να έρθει ο Ομπαμεγιάνγκ στις καθυστερήσεις να διαμορφώσει το τελικό 0-4 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη δεύτερη διαδοχική νίκη της Ντόρτμουντ.

Ίνγκολσταντ: Νιλαντ, Λέβελς, Μπρεγκέριε, Χούμπνερ (46’ Ματίπ), Ένγκελ (74’ Σούτνερ), Γκρος, Ρότζερ, Μοράλες, Λέκι, Χίντερσεερ, Χάρτμαν (61’ Λεξ).

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Γκίντερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Βεγκλ, Μιχιταριάν (74’ Χόφμαν), Καγκάουα (86’ Κάστρο), Γκουντογκάν, Ρόις (80’ Ράμος), Ομπαμεγιάνγκ.

Διαβάστε επίσης

Την εκδικήθηκε με Σουάρες

Την εκδικήθηκε με Σουάρες

Με γκολ του Ουρουγουανού στράικερ, η Μπαρτσελόνα απέδρασε από το Σαν Μαμές και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στη νέα Primera Division.

Πήγε Ινδία ο Μαλουντά

Πήγε Ινδία ο Μαλουντά

Στην Ντέλχι Ντάιναμος του Ρομπέρτο Κάρλος θα συνεχίζει την καριέρα του ο διεθνής Γάλλος επιθετικός.

Νίκη με Πέδρο για την Τσέλσι

Νίκη με Πέδρο για την Τσέλσι

Οι «μπλε» νίκησαν με 3-2 την Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας και κατέκτησαν την πρώτη τους νίκη στην Premier League. Γκολ στο ντεμπούτο του ο Πέδρο.