Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη με Πέδρο για την Τσέλσι

Νίκη με Πέδρο για την Τσέλσι
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 - 21:05

Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Τσέλσι, ο Πέδρο Ροντρίγκες βοήθησε με γκολ και ασίστ τους Λονδρέζους να πάρουν την πρώτη τους φετινή νίκη, με 3-2 στην έδρα της Γουέστ Μπρόμιτς.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 14’, αλλά ο Τιμπό Κουρτουά απέκρουσε το πέναλτι του Τζέιμς Μόρισον και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Πέδρο που άνοιξε το σκορ με ωραία ενέργεια στο 20', προτού τροφοδοτήσει τον Ντιέγκο Κόστα στο 30’.

Η απάντηση της Γουέστ Μπρομ ήταν άμεση αφού ο Μόρισον μείωσε με δεξί σουτ στο 35', ωστόσο η Τσέλσι ανέκτησε προβάδισμα δύο γκολ στο 42’ χάρη στο ιδανικό τελείωμα του Αθπιλικουέτα (στην ίδια φάση είχε προηγηθεί πέναλτι στον Κόστα που δεν δόθηκε).

Η άδικη αποβολή του Τζον Τέρι στο 54’ και το δεύτερο γκολ του Μόρισον στο 59’ (με γυριστή κεφαλιά) ξανάβαλαν για τα καλά στο κόλπο τους γηπεδούχους, οι οποίοι δημιούργησαν καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση, χωρίς να τις εκμεταλλευθούν.

Διαβάστε επίσης

Πήγε Ινδία ο Μαλουντά

Πήγε Ινδία ο Μαλουντά

Στην Ντέλχι Ντάιναμος του Ρομπέρτο Κάρλος θα συνεχίζει την καριέρα του ο διεθνής Γάλλος επιθετικός.

«Ασπίδα» προστασίας σε Ρούνεϊ

«Ασπίδα» προστασίας σε Ρούνεϊ

Ο Φαν Γκαάλ στήριξε τον διεθνή Άγγλο φορ για την κριτική που του ασκείται, τονίζοντας πως η Γιουνάιτεντ δεν θέλει επιθετικό...