Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η προσφορά του δεν έχει εκτιμηθεί»

«Η προσφορά του δεν έχει εκτιμηθεί»
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 - 20:58

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ξέσπασε την περασμένη Τετάρτη και με το χατ- τρικ, που σημείωσε στον επαναληπτικό των πλέι – οφ του Champions League απέναντι στην Μπριζ (0-4) έδωσε ένα τέλος σ’ ένα διάστημα επιθετικής του ανομβρίας.

Ο διεθνής Άγγλος φορ είχε βρεθεί στο στόχαστρο μερίδας των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι είχε μείνει για δέκα διαδοχικά επίσημα ματς μακριά από το γκολ, ωστόσο, ο διεθνής φορ με την εν γένει του παρουσία στις Βρυξέλλες ήρθε να αποδείξει ότι κάθε άλλο, παρά τυχαία προσωπικότητα είναι!

Στο πλευρό του αρχηγού των «Κόκκινων Διαβόλων» τάχθηκε ο Πίτερ Σμάιχελ. Ο Δανός παλαίμαχος πορτιέρο, ο οποίος το 1999 είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός μυθικού τρεμπλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θριαμβεύοντας στον τελικό του «Καμπ Νου» της Μπάγερν Μονάχου με 2-1 με απίστευτη ανατροπή στις καθυστερήσεις, τόνισε ότι η προσφορά του Ρούνεϊ στον σύλλογο, δεν έχει τύχει της αντίστοιχης εκτίμησης από τον κόσμο:

«Ο Γουέιν είναι ένας παίκτης ο οποίος κάθε άλλο παρά εγωιστικά σκέφτεται. Πάντα αφήνει χώρο για άλλους παίκτες, δημιουργεί ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Είναι ένας ηγέτης. Δυστυχώς η προσφορά του δεν έχει εκτιμηθεί από πολλούς. Μπορεί να μην σημειώνει πολλά τέρματα, όμως από την στιγμή που δημιουργεί φάσεις για τους άλλους, η δουλειά γίνεται», ήταν τα λόγια της παλιάς δόξας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης

Πήρε Λόπες η Μονακό!

Πήρε Λόπες η Μονακό!

Στην απόκτηση του 19χρονου μέσου της Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε η ομάδα του Πριγκιπάτου.

Τα δίνει όλα για Ντράξλερ

Τα δίνει όλα για Ντράξλερ

Πρόταση ύψους 32.5 εκατ. ευρώ κατέθεσε η Γιουβέντους στην Σάλκε για την απόκτηση του διεθνούς μεσοεπιθετικού.