Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αποβλήθηκε ο Αφελάι!

Αποβλήθηκε ο Αφελάι!
Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015 - 21:52

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Άσχημη κατάληξη είχε για τον Ιμπραϊμ Αφελάι η αναμέτρηση της Στόουκ με την Γουέστ Μπρμ για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αποβολή που διεθνούς Ολλανδού πρώην μέσου του Ολυμπιακού, αφήνοντας από πολύ νωρίς την νέα του ομάδα με αριθμητικό μειονέκτημα.

Συγκεκριμένα, ο Αφελάι αντέδρασε με άκομψο τρόπο μετά από ένα αντιαθλητικό χτύπημα που δέχθηκε στο 25ο λεπτό από αντίπαλό του, ζητώντας του τα …ρέστα και χαστουκίζοντάς τον ελαφρά.

Ενέργεια, η οποία κάθε άλλο παρά πέρασε απαρατήρητη από τον ρέφερι της αναμέτρησης, ο οποίος του έδειξε τη κόκκινη κάρτα, στέλνοντάς τον πρόωρα στα αποδυτήρια.

Διαβάστε επίσης

Ιντερ-Σίτι «4X4»

Ιντερ-Σίτι «4X4»

Με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ, η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε 2-0 της Γουότφορντ και πέτυχε την τέταρτη διαδοχική της νίκη μένοντας μόνη της στο ρετιρέ.

Πέρασε από το «St James' Park» η Άρσεναλ

Πέρασε από το «St James' Park» η Άρσεναλ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Νιουκάστλ σε ματς για την τέταρτη αγωνιστική της Πρέμιερ - Ανάλυση με εικόνες πώς αγωνίστηκε η ομάδα του Βενγκέρ.