Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σουάρεθ τετραετίας στη Bιγιαρεάλ

Σουάρεθ τετραετίας στη Bιγιαρεάλ
Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015 - 20:40

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ θα αγωνίζεται για τα τέσσερα επόμενα χρόνια ο Ντένις Σουάρεθ.

Ο 21χρονος ταλαντούχος παίκτης, ο οποίος ανήκε στην Μπαρτσελόνα και την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σεβίλλη με τη μορφή δανεισμού από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, πανηγυρίζοντας, μάλιστα και την κατάκτηση του Europa League, υπέγραψε συμβόλαιο στο «κίτρινο υποβρύχιο» μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Οι Καταλανοί, ωστόσο, δεν έχουν χάσει τελείως τα δικαιώματα του παίκτη, δεδομένου ότι υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Σουάρεθ, που θέλει την Μπαρτσελόνα να έχει το δικαίωμα νέας αγοράς του το καλοκαίρι του 2017, εφόσον έχει διαπιστωθεί αγωνιστική πρόοδό του.

Διαβάστε επίσης

Αποβλήθηκε ο Αφελάι!

Αποβλήθηκε ο Αφελάι!

Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Ολλανδός πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού για την ακραία του συμπεριφορά στην αναμέτρηση της Στόουκ με την Γουέστ Μπρομ.

Ιντερ-Σίτι «4X4»

Ιντερ-Σίτι «4X4»

Με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ, η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε 2-0 της Γουότφορντ και πέτυχε την τέταρτη διαδοχική της νίκη μένοντας μόνη της στο ρετιρέ.

Πέρασε από το «St James' Park» η Άρσεναλ

Πέρασε από το «St James' Park» η Άρσεναλ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Νιουκάστλ σε ματς για την τέταρτη αγωνιστική της Πρέμιερ - Ανάλυση με εικόνες πώς αγωνίστηκε η ομάδα του Βενγκέρ.