Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είχα πρόταση από τη Γιουβέντους»

«Είχα πρόταση από τη Γιουβέντους»
Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015 - 00:24

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Στην αποκάλυψη ότι η Γιουβέντους είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον ίδιο το καλοκαίρι που μας πέρασε, προχώρησε ο Χαβιέ Παστόρε.

Ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος έχει θητεύσει και στα γήπεδα του Campionato, φορώντας τη φανέλα της Παλέρμο, με αφορμή την επέκταση του συμβολαίου του με τη πρωταθλήτρια Γαλλίας, υποστήριξε ότι στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, που ολοκληρώθηκε, είχε δεχθεί πρόταση από την πρωταθλήτρια Ιταλίας και φιναλίστ του Champions League.

Ο Παστόρε μιλώντας στο ESPN Radio,εξέφρασε τη θέλησή του να μην αποχωριστεί τους Παριζιάνους:

«Με προσέγγισε η Γιουβέντους αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είχε ποτέ σκοπό να με παραχωρήσει. Βέβαια και εγώ δεν ήθρλα με τίποτα να αποχωρήσω από την Γαλλία».

Διαβάστε επίσης

Η κόντρα καλά κρατεί

Η κόντρα καλά κρατεί

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δείχνουν διατεθειμένες να σταματήσουν την αντιπαράθεση που έχουν μεταξύ τους.

Έριξε μαύρη πέτρα ο Ερνάντες

Έριξε μαύρη πέτρα ο Ερνάντες

Ο Μεξικανός επιθετικός ευχαρίστησε μόνο τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατά το αποχαιρετιστήριό του μήνυμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ευχαριστημένος ο Βερμάελεν

Ευχαριστημένος ο Βερμάελεν

Ο Βέλγος αμυντικός της Μπαρτσελόνα τόνισε με δηλώσεις του πως πλέον νιώθει πολύ καλά στη Βαρκελώνη και είναι πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.