Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το επόμενο πρωτάθλημα με 14 ομάδες

Το επόμενο πρωτάθλημα με 14 ομάδες
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 - 14:59

Φοβερό! Στις 8 Απριλίου αποφασίστηκε οριστικά πώς την επόμενη περίοδο το πρωτάθλημα θα γίνει με 14 ομάδες. Κι αυτό διότι η ΕΠΟ και οι δύο λίγκες έκαναν... πίσω στην πρότασή τους, από τη στιγμή που ο Βασιλειάδης τους είπε πώς σε αντίθετη περίπτωση δεν θα πάρουν τα χρήματα από την ΕΡΤ.

Ο προγραμματισμός είναι ό,τι πρέπει! Πάλι καλά που φιξαρίστηκε το πόσες ομάδες θα πέσουν απευθείας, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της φετινής περιόδου. Αλλά και ότι ο 13ος Super League θα πάει σε μπαράζ με τον δεύτερο της Football League. Επιτυχία και προγραμματισμός απόλυτα... πετυχημένα!

Ειδικά πάντως η ΕΠΟ έχει μεγάλη πλάκα! Προ λίγων ημερών η επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου της ομοσπονδίας ήταν εκείνη που είχε εισηγηθεί η αναδιάρθρωση να πάει για το καλοκαίρι το 2020, αλλά τώρα συμφώνησε για το 2019.

Αυτό θα πει στιβαρή διοίκηση σε απόψεις! Αυτό χαρακτηρίζει τη διοίκηση του Γραμμένου. Κάθε εβδομάδα και άλλη θέση γύρω από τα θέματα του ποδοσφαίρου. Κι αυτό είναι ένα από τα αποτελέσματα της... εξυγίανσης!

Διαβάστε επίσης