Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλιώ Μανωλιουδάκη: «Θέλω να προσφέρω στον Πειραιά»

Φιλιώ Μανωλιουδάκη: «Θέλω να προσφέρω στον Πειραιά»
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 15:47

«Είναι μια πρόκληση για μένα και μια ευκαιρία για να προσφέρω στον Πειραιά μας», αναφέρει στο «Κάλπη 19» για την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γ. Μώραλη η αρχηγός της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη. Η ίδια μιλάει για την προσφορά του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά, αλλά και στον Ολυμπιακό. Σημειώνεται πως η πορεία της στα αθλητικά δρώμενα της χώρας αριθμεί πάνω από 10 χρόνια, καθώς είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια της υδατοσφαίρισης, αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού και αθλήτρια της ομάδας επί 12 χρόνια.

Με τον Ολυμπιακό έχει κατακτήσει επτά φορές πρωτάθλημα Ελλάδος, μία φορά πρωτάθλημα Ευρώπης, μία φορά Κύπελλο Ευρώπης, ένα Κύπελλο Κυπελλούχων Super Cup και ένα Κύπελλο Ελλάδος. Το 2011 κατέκτησε με την Εθνική Ελλάδος το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης στη Σανγκάη, ενώ έχει κατακτήσει χρυσό Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι 2 φορές ασημένια δευτεραθλήτρια Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα και έχει κατακτήσει 2 χάλκινα παγκόσμια κύπελλα.

Έχετε μια σπουδαία καριέρα στο γυναικείο πόλο τόσο σε ομαδικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Πώς πήρατε την απόφαση να ασχοληθείτε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση;

«Την τιμητική αυτή πρόταση μου την έκαναν ο Γιάννης Μώραλης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Αρχικά, όταν το άκουσα, αισθάνθηκα κάποιον φόβο, ωστόσο αποδέχτηκα αυτήν την τιμητική πρόταση, καθώς αποτελεί μια νέα πρόκληση για εμένα. Είναι ένας χώρος σχετικά οικείος για εμένα λόγω και της Σταυρούλας Αντωνάκου, της κουμπάρας μου, η οποία ως πρόεδρος του ΟΠΑΝ έχει παρουσιάσει αυτά τα χρόνια σημαντικό έργο και πολλές φορές έχουμε συζητήσει τα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει. Η πρόσκληση αυτή είναι μια πρόκληση για εμένα και μια ευκαιρία για να προσφέρω στον Πειραιά μας αυτά που μου έχει δώσει όταν πρωτοήρθα εδώ, πριν από 10 χρόνια».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο peiraiasnews.gr

Διαβάστε επίσης