Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Πειραιάς υποδέχθηκε έναν πραγματικό μαχητή της ζωής» (pic)

«Ο Πειραιάς υποδέχθηκε έναν πραγματικό μαχητή της ζωής» (pic)
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 - 15:36

Δίπλα δίπλα βρέθηκαν στην εκδήλωση του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Γιάννη Κουλιζάκου, ο ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Πειραιά Νκητή», Βαγγέλης Μαρινάκης και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πολύ κόσμου, στον ωραίο χώρο που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Κουλιζάκος στα Βοτσαλάκια.

Εκεί βρέθηκε και η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία μάλιστα με ανάρτησή της θέλησε να σχολιάσει την παρουσία των δύο ανδρών.

«Ο Πειραιάς είχε τη χαρά την Πέμπτη το βράδυ να υποδεχτεί έναν πραγματικό μαχητή της ζωής. Έναν άνθρωπο που ήρθε τις προηγούμενες ημέρες αντιμέτωπος με το πιο κυνικό και χυδαίο πρόσωπο της εξουσίας.
Ο λόγος για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, ο οποίος ήταν καλεσμένος του φίλου Γιάννη Κουλιζάκου, στα Βοτσαλάκια του Πειραιά. Σε μια πολύ όμορφη βραδιά, την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο ηγέτης του Ολυμπιακού μας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Στέλιος εισέπραξε την αγάπη του κόσμου, αλλά και την αλληλεγγύη όλων, για τις επιθέσεις που δέχτηκε τόσο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, όσο και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Π. Πολάκη. Όπως μας είπε, αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο από όλα ήταν που ο πρωθυπουργός τον χαρακτήρισε «γλάστρα». Το χειροκρότημα του κόσμου αλλά και τα ζεστά λόγια του κ. Μαρινάκη ήταν, ωστόσο, η καλύτερη απάντηση σε όλα αυτά. "Να μην σε απασχολεί ο χαρακτηρισμός του Πρωθυπουργού γιατί Πολάκης = Τσίπρας και Τσίπρας = Πολάκης, να κλείνεις τα αυτιά σε όλα εναντίον σου ο Πρωθυπουργός", σχολίασε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, δείχνοντας με κάθε τρόπο την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Στ. Κυμπουρόπουλου.
Οι αντιπρόσωποι που πρέπει να στείλει η χώρα στην ευρωβουλή, χρειάζεται να είναι οι καλύτεροι.
Ο Στέλιος σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

Ο Πειραιάς είχε τη χαρά την Πέμπτη το βράδυ να υποδεχτεί έναν πραγματικό μαχητή της ζωής. Έναν άνθρωπο που ήρθε τις προηγούμενες ημέρες αντιμέτωπος με το πιο κυνικό και χυδαίο πρόσωπο της εξουσίας. Ο λόγος για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, ο οποίος ήταν καλεσμένος του φίλου Γιάννη Κουλιζάκου, στα Βοτσαλάκια του Πειραιά. Σε μια πολύ όμορφη βραδιά, την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο ηγέτης του Ολυμπιακού μας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Στέλιος εισέπραξε την αγάπη του κόσμου, αλλά και την αλληλεγγύη όλων, για τις επιθέσεις που δέχτηκε τόσο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, όσο και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Π. Πολάκη. Όπως μας είπε, αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο από όλα ήταν που ο πρωθυπουργός τον χαρακτήρισε «γλάστρα». Το χειροκρότημα του κόσμου αλλά και τα ζεστά λόγια του κ. Μαρινάκη ήταν, ωστόσο, η καλύτερη απάντηση σε όλα αυτά. "Να μην σε απασχολεί ο χαρακτηρισμός του Πρωθυπουργού γιατί Πολάκης = Τσίπρας και Τσίπρας = Πολάκης, να κλείνεις τα αυτιά σου σε όσα λέει εναντίον σου ο Πρωθυπουργός", σχολίασε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, δείχνοντας με κάθε τρόπο την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Στ. Κυμπουρόπουλου. Οι αντιπρόσωποι που πρέπει να στείλει η χώρα στην ευρωβουλή, χρειάζεται να είναι οι καλύτεροι. Ο Στέλιος σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους! #euKympouropoulos #ND

A post shared by Christina Tsiligkiri (@christina_tsiligkiri) on

Διαβάστε επίσης