Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συνεχίζουμε δυναμικά για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά του Πειραιά μας» (pic)

«Συνεχίζουμε δυναμικά για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά του Πειραιά μας» (pic)
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 - 18:28

Ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» έχει αποδείξει τα τελευταία 4.5 χρόνια ότι έχει δώσει μεγάλο βάρος στην καθαριότητα του δήμου.

Κάτι το οποίο συνεχίζει να πράττει, βάζοντας πάνω από όλα την καθαριότητα, όπως τόνισε και σε ανάρτησή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τους εθελοντές του συνδυασμού, οι οποίοι μάζεψαν όλα τα προεκλογικά φυλλάδια και φρόντισαν, ώστε να παραμείνει καθαρή η πόλη.

Επίσης, έδωσε το σύνθημα ενόψει των εκλογών της Κυριακής (26/05), τονίζοντας ότι εκείνος και όλοι στο συνδυασμό θα συνεχίσουν δυναμικά για ένα καλύτερο αύριο για όλους στον Πειραιά.

Αναλυτικά το μήνυμα του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών:

«Πάνω από όλα η καθαριότητα! Πολλά μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές του Συνδυασμού μας που ασχολούνται με τη καθαριότητα της πόλης μας, μαζεύοντας τα προεκλογικά φυλλάδια και σκουπίδια όλων των Συνδυασμών από τους δρόμους και τις γειτονιές μας. Το ίδιο θα φροντίσουμε να γίνει και απόψε μετά την κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Μώραλη στη Πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι (20:00). Ψηφίζουμε "ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ" και όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά του Πειραιά μας!».

Διαβάστε επίσης