Ντουντούκα
Μέχρι το τέλος στην κορυφή!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να βγει νικητής ο Πειραιάς» (vid)

«Να βγει νικητής ο Πειραιάς» (vid)
Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 - 12:19

Στο 10ο Γυμνάσιο Πειραιά προσήλθε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», συνοδευόμενος από την οικογένειά του, αλλά και από υποψήφιους του συνδυασμού του, αφού συνομίλησε με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ολοκλήρωσε την διαδικασία της ψήφου για τις Ευρωεκλογές και της αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στις δηλώσεις του ο κ. Μώραλης ευχήθηκε να βγει νικητής ο Πειραιάς από αυτή την εκλογική διαδικασία, σημειώνοντας ότι «οι πειραιώτες θέλουμε να μας δείξουν την ίδια εμπιστοσύνη».

Ειδικότερα στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Μώραλης τόνισε: «Νομίζω ότι είναι κορυφαία στιγμή σε μια δημοκρατία, για τη χώρα, για την πόλη μας. Μια σημαντική μέρα. Η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, παράλληλα με τα προβλήματα που έχουμε, λόγω του ότι για πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε τέσσερις κάλπες με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται λίγο ο κόσμος ώσπου να ενημερωθεί.

Νομίζω ότι η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά. Όσον αφορά τον Πειραιά, οι Πειραιώτες θα δώσουν την ψήφο τους στον «Πειραιά Νικητή», την εμπιστοσύνη τους, όπως και πριν από πέντε χρόνια το 2014, προκειμένου να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που κάνουμε, να συνεχίσουμε την ανάπτυξη που φέραμε στην πόλη και για έναν Πειραιά νικητή, για έναν Πειραιά με αισιοδοξία, έναν Πειραιά της προόδου».

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις του όπως μεταδόθηκαν από το ONE Channel:

Διαβάστε επίσης