Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιστορική μέρα για τον Πειραιά! (video)

Ιστορική μέρα για τον Πειραιά! (video)
Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020 - 22:46

Ιστορική είναι η σημερινή μέρα για τον Πειραιά, μιας και υπεγράφη η σύμβαση αξιοποίησης του Πύργου και σε λίγες εβδομάδες ξεκινούν τα έργα! Δείτε τη δήλωση του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη: «Η σημερινή ημέρα είναι ιστορική για τον Πειραιά. Σήμερα αποδεικνύουμε ότι τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά. Ο κοιμώμενος γίγαντας, ο Πύργος του Πειραιά, περίπου 45 χρόνια μετά την αρχική κατασκευή του, ζωντανεύει! Με σχέδιο, με προγραμματισμό, μα πάνω από όλα με θέληση, επιμονή και σκληρή δουλεία, οι δημιουργικές ιδέες παίρνουν σάρκα και οστά.

Σήμερα υπογράψαμε τη σύμβαση αξιοποίησης του Πύργου και σε λίγες εβδομάδες ξεκινούν τα έργα για τη ριζική ανακαίνιση του που θα τον μετατρέψουν σε ένα σύγχρονο κτήριο, σημείο αναφοράς για την πόλη μας και για την Αττική γενικότερα.

Είμαστε ικανοποιημένοι και υπερήφανοι που τα καταφέραμε. Είμαστε όμως και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά, με σχέδιο, συνέπεια, ειλικρίνεια και σκληρή δουλειά για τον Πειραιά, για την πόλη μας».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Συναγερμός για τα εισαγόμενα κρούσματα - «Θρίλερ» με ζευγάρι Σέρβων με κορονοϊό (video)

Συναγερμός για τα εισαγόμενα κρούσματα - «Θρίλερ» με ζευγάρι Σέρβων με κορονοϊό (video)

Ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ώρες σήμερα Τετάρτη στην Εύβοια. Ζευγάρι Σέρβων τουριστών που έφτασαν στην χώρα μας το Σάββατο με γκρουπ άλλων τουριστών, πριν την εφαρμογή δηλαδή του απαγορευτικού, βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Ανησυχία για συνωστισμό και εισαγόμενα κρούσματα (photos)

Ανησυχία για συνωστισμό και εισαγόμενα κρούσματα (photos)

Σε αυξημένη επαγρύπνηση εξακολουθούν να βρίσκονται οι υγειονομικές αρχές, για τα εισαγόμενα κρούσματα κορονοϊού ενώ την ανησυχία εντείνουν οι εικόνες συνωστισμού που παρατηρούνται σε δημόσιες συναθροίσεις ανά την Ελλάδα.