Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρωϊνό «δελτίο» του MEGA (video)

Το πρωϊνό «δελτίο» του MEGA (video)
Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:48

Οι πρώτες ειδήσεις της ημέρας με τη ματιά του MEGA.

Oλονύχτια ήταν η μάχη με τις φλόγες στην Κεφαλονιά εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες Παρασκευή στα Αννινάτα του Ελειού και απειλούσε κατοικημένες περιοχές.

Η κατάσταση σήμερα είναι σχετικά καλύτερη σήμερα στα Αννινάτα, καθώς έχουν πέσει οι άνεμοι και δεν κινδυνεύει άμεσα η περιοχή. Ωστόσο υπάρχουν άλλες δύο εστίες, στην Αγ. Ειρήνη, και αναμένεται το πρωί να αρχίσουν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις εστίες της φωτιάς.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν ισχυρές δυνάμεις που αποτελούνται μεταξύ άλλων από 102 πυροσβέστες, ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 20 πυροσβεστικά οχήματα, υδροφόρες και εθελοντές.

Βάρκιζα: Βουτιά σε πολυσύχναστη παραλία έκανε αυτοκίνητο

Σε άλλα θέματα, στη Βάρκιζα ένα αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα, όταν μια 70χρονη οδηγός προφανώς χάνοντας τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, έπεσε στη θάλασσα. Η γυναίκα απεγκλωβίστηκε από λιμενικούς, που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η 70χρονη δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της.

Κάτω Αχαΐα : Κατασχέθηκαν άμαξα και άλογο σε γάμο λόγω κορονοϊού

Στην Κάτω Αχαΐα, τα σχέδια ενός ζευγαριού για τον γάμο του με άμαξα ματαιώθηκαν.

Άμαξα και άλογα κατασχέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής από την ΕΛ.ΑΣ.

Η αστυνομία μετά την ενημέρωση που είχε και στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού, ανέλαβε δράση.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

Το νέο και ακόμα πιο εκρηκτικό τρέιλερ του Τζέιμς Μποντ! (video)

Το νέο και ακόμα πιο εκρηκτικό τρέιλερ του Τζέιμς Μποντ! (video)

Σηματοδοτώντας την τελευταία εμφάνιση του Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) στο ρόλο του θρυλικού μυστικού πράκτορα, το τελευταίο τρέιλερ της περιπέτειας βρίσκει τον Μποντ να έχει αφήσει την ενεργό δράση και να ζει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα.