Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 - 16:54

Περιορίζονται σταδιακά οι βροχές στην Κρήτη και θα δούμε τις επόμενες μέρες και κυρίως το σαββατοκύριακο ο καιρός να ζεσταίνει πάλι, με θερμοκρασίες που θα προσεγγίζουν τους 27-28 βαθμούς Κελσίου.

Ας ξεκινήσουμε με την Πέμπτη, όπου τα φαινόμενα θα μετατοπιστούν νοτιότερα. Πιο συγκεκριμένα, βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Πιο τοπικές αναμένεται να είναι οι βροχές στα Δωδεκάνησα. Όσο προχωράμε προς το βράδυ , θα δούμε τις βροχές να περιορίζονται αρκετά και σε έκταση αλλά και σε ένταση. Στην υπόλοιπη χώρα ένα τελείως διαφορετικό καιρικό σκηνικό, με ηλιοφάνεια για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και λίγες μόνο αραιε νεφώσεις.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα ανέβει στις περισσότερες περιοχές, 22-23 κατά μέσο όρο στα ηπειρωτικά, τοπικά 25 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά. Στο Αιγαίο οι μέγιστες θα προσεγγίσουν τους 22-24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο βοριάδες 3-5 μποφόρ. Σε βόρειες διευθύνσεις θα πνέουν και στο Αιγαίο πιο εξασθενημένοι όμως, 3-5 και το πρωί 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις με μια μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου στα ανατολικά του νομού και μετά το μεσημέρι οι νεφώσεις θα διαλυθούν. Η θερμοκρασία από 15-23 βαθμούς, με βοριάδες στις γύρω θαλάσσιες περιοχές 5-6 , στα ανατολικά 7 μποφόρ.

Για τη περιοχή της Θεσσαλονίκης, περιμένουμε αίθριο καιρό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία από 11-23 και οι άνεμοι στο Θερμαικό βόρειοι 3-4 , το απόγευμα ασθενείς 2-3 μποφόρ.

Στην εξέλιξη του καιρού , την Παρασκευή βροχές μικρότερης έντασης και πιο τοπικές προβλέπονται σε Κυκλάδες και στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία σε άνοδο να φτάνει τους 25-28 βαθμούς στα ηπειρωτικά, 27 στο ανατολικό Αιγαίο, με την ψύχρα να παραμένει στην Κρήτη με 22 βαθμούς Κελσίου αργά το μεσημέρι. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν σε βόρειες διευθύνσεις 3-5 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Κλείνοντας, το Σάββατο η μέρα θα ξεκινήσει με ήλιο , αλλά από το μεσημέρι αναμένονται αραιές νεφώσεις στα ηπειρωτικά κατά περιόδους πιο πυκνές. Η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο, με τις μέγιστες να προσεγγίζουν τους 27-28 βαθμούς σε περισσότερες περιοχές πλέον, και τους βοριάδες στα πελάγη σε ήπιες εντάσεις 3-5 μποφόρ.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

Αγωνία για τη Θεσσαλονίκη (video)

Αγωνία για τη Θεσσαλονίκη (video)

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA και τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη μίλησε η Βούλα Πατουλίδου, αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, αναφορικά με την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη με τον κορονοϊό.

Χρυσή Αυγή: Ανακοινώθηκαν αναλυτικά οι ποινές (video)

Χρυσή Αυγή: Ανακοινώθηκαν αναλυτικά οι ποινές (video)

Με τις αστυνομικές δυνάμεις να παρατάσσονται γύρω από το εδώλιο, για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής, οι δικαστές δεν δέχτηκαν τα ανασταλτικά για την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής.