Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανοίξτε τους ουρανούς (ξανά)! (video)

Ανοίξτε τους ουρανούς (ξανά)! (video)
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 - 18:06

Ο Θρύλος έπαιξε ένα σκληρό Game 1 απέναντι στην Μπαρτσελονα. Και νίκησε. Έπαιξε σκληρά στην άμυνα, είχε καθαρό μυαλό στην επίθεση. Πήρε τα ριμπάουντ του, έβγαλε έξτρα πάσες, είχε ομαδικότητα. Και έβαλε τα σουτ του. Ειδικότερα από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, ο Θρύλος «βομβάρδισε» το καλάθι της Μπάρτσα και με τα τρίποντά του κατάφερε να πάει το ματς εκεί όπου ήθελε. Και να το πάρει με μια καλή διαφορά, η οποία ανέδειξε αυτή του την ευστοχία.

Από πρέπει να κάνει το ίδιο. Στον βαθμό που ο ίδιος μπορεί. Και στον βαθμό που θα του το επιτρέψει η Μπαρτσελόνα, φυσικά. Δεν παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός, στο παρκέ. Απέναντί του έχει αντίπαλο και μάλιστα εξαιρετικό. Κακά τα ψέματα. Μια ομάδα ικανή να βάλει ζόρια στον καθένα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι μία: Ο Ολυμπιακός είναι «ζεστός» και έχει βρει τρελό ρυθμό! Και απόψε πρέπει να κοιτάξει να εκμεταλλευτεί ξανά τους «εκτοξευτές εδάφους-αέρος».

Το κρεσέντο, στο Game 1 αποτελεί οδηγό, ως προς την ομαδικότητα και τη δυνατότητα για την έξτρα πάσα, η οποία έβγαζε τα σουτ που ο Ολυμπιακός χρειαζόταν. Η ομάδα παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και μπορεί και απόψε να… ανοίξει τους ουρανούς στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Και να «βρέξει» τρίποντα. Για πάμε…

Διαβάστε επίσης