Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία στα ΕΛΤΑ στη Χαλάστρα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία στα ΕΛΤΑ στη Χαλάστρα
Τρίτη, 6 Απριλίου 2021 - 20:50

Σοκ προκαλεί βίντεο από ληστεία στα ΕΛΤΑ στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Συνολικά οι ληστές είναι 5. Ένας οδηγός και ένας συνοδηγός που παρέμειναν στο αυτοκίνητο και 3 συνεργοί τους που μπήκαν με τα όπλα στο κατάστημα.

Το κόκκινο αυτοκίνητο των ληστών έχει σταματήσει έξω από το κατάστημα και στις θέσεις τους παραμένουν τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός που ήταν και ο τσιλιαδόρος.

Πρόκειται για τον άντρα που κρατά αρκετά ψύχραιμα την καραμπίνα στο χέρι. Οι περαστικοί μένουν άναυδοι βλέποντας τον τσιλιαδόρο με την καραμπίνα και απομακρύνονται.

Στη συνέχεια, οι τρεις άνδρες βγαίνουν από τα ΕΛΤΑ κρατώντας δύο τσάντες με τη λεία τους που είναι 35.000 ευρώ, μπαίνουν στο αμάξι και φεύγουν ανενόχλητοι.

Υπενθυμίζεται ότι από τη συγκεκριμένη ληστεία τραυματίστηκε ελαφρά η διευθύντρια του καταστήματος. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει τους δράστες.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

«Γρίφος» το «Πάσχα στο χωριό»

«Γρίφος» το «Πάσχα στο χωριό»

Πρώτη μέρα χθες που άνοιξαν τα καταστήματα και το άνοιγμα του λιανεμπορίου εντείνει την ανησυχία - λόγω της κινητικότητας του πληθυσμού- και τα επόμενα βήματα για το ξεκλείδωμα της χώρας παραμένουν μετέωρα.