Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι αντιφάσεις του συζυγοκτόνου και τα κενά για τη δολοφονία της Καρολάιν (video)

Οι αντιφάσεις του συζυγοκτόνου και τα κενά για τη δολοφονία της Καρολάιν (video)
Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 - 00:11

Στα χέρια του ανακριτή βρίσκεται πλέον η έρευνα για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της. Παρά το γεγονός ότι ο 33χρονος έχει ομολογήσει υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία στην υπόθεση.

Το ταξίδι στη Σούδα
Η πληροφορία για ένα ταξίδι στην Σούδα της Κρήτης με εναέριο μέσο αναμένεται να ερευνηθεί από τις Αρχές. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε περίπου το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, έναν μήνα πριν την δολοφονία της Καρολάιν, από το ένα μέλος του ζευγαριού μαζί με ένα τρίτο πρόσωπο. Το ταξίδι είχε στόχο την ενοικίαση σπιτιού στο νησί.

Θα γίνει αναπαράσταση;
Ερωτήματα έχει δημιουργήσει και το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμα αναπαράσταση του φόνου από τον 33χρονο, η οποία αναμένεται να δώσει απαντήσεις για πολλά ερωτήματα. Ανακριτής και εισαγγελέας σφυροκόπησαν τον 33χρονο με ερωτήσεις για το πώς σκότωσε την Καρολάιν αλλά και για το τι έκανε μετά. Η ιατροδικαστική έρευνα έρχεται σε αντίθεση με όσα έχει καταθέσει ο συζυγοκτόνος σχετικά με την δολοφονία και οι ειδικοί εκτιμούν ότι μια αναπαράσταση θα έριχνε φως στο τι πραγματικά συνέβη.

Ένα άλλο στοιχείο που ψάχνουν οι αρχές είναι το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά. Ο 33χρονος στην κατάθεση του υποστήριξε πως κατέστρεψε την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό του συστήματος και οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται.

Ο ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση σοκ περιμένει την πραγματογνωμοσύνη για την κάμερα ασφαλείας από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, για να έχει ακριβή εικόνα για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Καρολάιν.

Το κορίτσι με το χαμόγελο
Οι γείτονες της Καρολάιν θυμούνται το 20χρονο κορίτσι που τους χαιρετούσε εγκάρδια από μακριά να εμφανίζεται στην πόρτα του σπιτιού της όταν την περίμενε μέσα στο αυτοκίνητό του ο σύζυγός της που ομολόγησε ότι τη σκότωσε. Πάντα με το παιδί στη δική της αγκαλιά.

Θυμούνται την 20χρονη μάνα να βγαίνει από το σπίτι μόνο για έναν σύντομο περίπατο με το σκυλί της.

Κανείς από τη γειτονιά δεν μπορούσε να φανταστεί το τραγικό τέλος, ότι ο ίδιος της ο σύζυγος θα την σκότωνε και στη συνέχεια θα έπαιζε θέατρο 37 ολόκληρες ημέρες.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης