Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο «κάστρο» του ΣΕΦ θα την «γονατίσει» και θα πάει Βερολίνο!

Στο «κάστρο» του ΣΕΦ θα την «γονατίσει» και θα πάει Βερολίνο!
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 14:52

Έχουμε αναλύσει πολλάκις και εκτεταμένα τη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα. Έχουμε αναλύσει τι έχουμε δει έως τώρα, αλλά και έχουμε επισημάνει τι περιμένουμε να δούμε στη συνέχεια της σειράς. Μίας σειράς, η οποία έχει ακόμη δρόμο και αν η ομάδα είναι στο 100% μπορεί να την τελειώσει στο σπίτι της, στο ΣΕΦ. Πιο πιθανό από το να πάει σε GAME 5, στην Βαρκελώνη.

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, αυτός ο Ολυμπιακός μοιάζει αδύνατο να κάνει δύο στη σειρά από την Μπαρτσελόνα … Αυτός ο Ολυμπιακός, ακόμη και αν όλα τα υπόλοιπα επιχειρήματα υπέρ του δεν πείσουν, δεν δείχνει… ικανός να χάσει δύο ματς σερί, από αυτή την Μπαρτσελόνα, και που στο ΣΕΦ, όπου έχουν υποκλιθεί οι πάντες!

Ένα «στραβό» ματς δικαιολογείται. Και μπορεί να έρθει. Αλλά όμως η Μπάρτσα ήταν πιο διαβασμένη και τα έκανε τα πράγματα πιο σωστά στο Game 2, έτσι και ο Ολυμπιακός μπορεί να εμφανιστεί πιο διαβασμένος και να τα κάνει όλα πιο σωστά, στο Game 3. Και όπως το Game 2 ανέδειξε αδυναμίες του Ολυμπιακού, τις οποίες εξέθεσαν οι Καταλανοί, έτσι και το Game 3 μπορεί να αναδείξει αδυναμίες των Ισπανών, τις οποίες καλείται να εκθέσει, όπως έκανε στο Game 1, ο Θρύλος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στα χέρια τους την πρόκριση στο Final Four. Για την ακρίβεια στο γήπεδό τους, όχι στα χέρια τους. Πρέπει όμως να αλλάξουν αρκετά πράγματα σε σχέση με όσα είδαμε στη Βαρκελώνη. Με τέτοιο μπάσκετ δε θα είναι εύκολα τα πράγματα.

Η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα οφείλει να ελέγξει τον ρυθμό, να βάλει τα σουτ των οποίων το ποσοστό οφείλει να ανέβει και κυρίως ο Ολυμπιακός θα έχει στο παρκέ τον ηγέτη του, τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι στο ΣΕΦ είναι το αφεντικό. Στο σπίτι του πήρε την πρόκριση τόσο πέρυσι όσο και πρόπερσι. Και το ίδιο καλείται να κάνει και τώρα. Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Θρύλος είναι έτοιμος να τα δώσει για να τα καταφέρει και φέτος. Και εφόσον παίξει όπως ξέρει, θα γονατίσει τη Μπαρτσελόνα!

Διαβάστε επίσης