Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο συνέδριο του «Οικονομικού Ταχυδρόμου» είναι γεγονός

Το πρώτο συνέδριο του «Οικονομικού Ταχυδρόμου» είναι γεγονός
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 - 19:42

Το πρώτο συνέδριο του Οικονομικού Ταχυδρόμου είναι πλέον γεγονός. Στις 29 και 30 Μαρτίου, η καρδιά της Οικονομίας – και όχι μόνο – «θα χτυπά» στην ιστορική έδρα του Χρηματιστηρίου, στην οδό Σοφοκλέους. Το συνέδριο με τίτλο «Ο κόσμος αλλάζει» θα μεταδίδεται σε livestream από τα ψηφιακά μέσα της Alteregomedia: OT, in.gr, tοvima, tanea και το One TV. Στο συνέδριο μεταξύ άλλων θα μιλήσουν, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του Κινηματος αλλαγής - ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Αύριο Τρίτη 29 Μαρτίου και Τετάρτη 30 Μαρτίου, η καρδιά της Οικονομίας – και όχι μόνο – «θα χτυπά» στην ιστορική έδρα του Χρηματιστηρίου, στην οδό Σοφοκλέους.

Για την προσαρμογή της Ελλάδας σε ένα κόσμο που αλλάζει διαρκώς, -ενίοτε δε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως στην παρούσα συγκυρία-, θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για κρίσιμα κοινωνικά, πολιτικά και γεωπολιτικά ζητήματα θα τοποθετηθούν ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, και ο Γιάνης Βαρουφάκης, γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Αξιωματούχοι διεθνών οργανισμών, ο πρέσβης των ΗΠΑ, υπουργοί της Κυβέρνησης, σημαντικοί και διεθνούς φήμης αναλυτές και ακαδημαϊκοί, καθώς και επιφανή στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων θα δηλώσουν το παρών στο πρώτο συνέδριο του ιστορικού Οικονομικού Μέσου ενημέρωσης

Το Συνέδριο θα συντονίσει ο οικονομικός αναλυτής, Νίκος Φιλιππίδης και η δημοσιογράφος, Νίκη Λυμπεράκη.

Το συνέδριο θα μεταδίδεται σε livestream από το ONE CHANNEL, από το ot.gr και το in.gr

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

Συννεφιασμένος ο καιρός την Τρίτη (video)

Συννεφιασμένος ο καιρός την Τρίτη (video)

Την Τρίτη η μέρα θα ξεκινήσει με αυξημένη συννεφιά στις περισσότερες περιοχές. Σε συνδυασμό με σκόνη από την Αφρική στην ατμόσφαιρα, αναμένεται να έχουμε πιο μουντό καιρό.