Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού (video)

Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού (video)
Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023 - 15:02

Η μέρα της Παρασκευής (7/4) θα ξεκινήσει με τις βροχές, οι οποίες θα είναι εξασθενημένες, να περιορίζονται στα ανατολικά.

Πιο συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες, βροχές αναμένονται στη Θράκη, και στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, μέχρι τα Δωδεκάνησα.

Για λίγο θα βρέξει τοπικά και στις Κυκλάδες. Τις προμεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν στην περιοχή του Αιγαίου και γρήγορα θα σταματήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος , με αρκετή ηλιοφάνεια, τοπικές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές ώρες στα ορεινά, η ατμοσφαιρική αστάθεια θα προκαλέσει σε τοπικό επίπεδο, λίγες μπόρες.

Ασθενείς χιονοπτώσεις πιθανόν να σημειωθούν στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας, σε μεγάλα υψόμετρα.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 13-16 στη βόρεια Ελλάδα και 16-18 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, και τους 19 βαθμούς στο νότιο Αιγαίο.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν σε βορειοδυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ. Στο Αιγαίο βόρειο-βορειοδυτικοί, το πρωί 5-6 μποφόρ. Αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα πνέουν έως 3-4 μποφόρ.

Στην Αττική η μέρα θα ξεκινήσει με ήλιο, με παροδικές τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-17 βαθμούς και οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ, στρεφόμενοι σε ασθενείς ανατολικούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος , με αραιή συννεφιά στη Χαλκιδική μέχρι το μεσημέρι. Όσο πλησιάζουμε προς το βράδυ τοπικές νεφώσεις προβλέπονται και μέσα στην πόλη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-15 βαθμούς, με βοριάδες 3-5, το πρωί 6 μποφόρ, θα στραφούν σε νότιους ασθενείς.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

Τοπικές βροχές την Κυριακή (video)

Τοπικές βροχές την Κυριακή (video)

Στη νοτιοδυτική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στην κεντροαριστερή Αττική, στα βόρεια τμήματα της Εύβοιας, στις Σποράδες και στα Επτάνησα θα σημειωθούν τοπικές βροχές μέτριας εντάσεως.