Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αίθριος ο καιρός τα Χριστούγεννα

Αίθριος ο καιρός τα Χριστούγεννα
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 - 20:16

Και στο Ιόνιο, και στα ηπειρωτικά και στο Αιγαίο θα επικρατήσουν λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες θα εναλλάσσονται με μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, από τη δυτική Μακεδονία μέχρι και την Θράκη αλλά και στις ανατολικές περιοχές της Πελοποννήσου θα επικρατήσει μόνο ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 17-18 βαθμούς στα δυτικά, ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 15-18 στα βόρεια, στους 17-19 στα ανατολικά, ηπειρωτικά και στους 128-20 βαθμούς Κελσίου στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως 4-5 μποφόρ στα πελάγη.

Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις και θερμοκρασία 11-20 βαθμούς κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες έως 4-5 μποφόρ στον Αργοσαρωνικό.

Ηλιοφάνεια και στη Θεσσαλονίκη, με καθόλου τοπικές νεφώσεις και θερμοκρασία 6-16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες και θα στραφούν σε νοτιάδες έως 4-5 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Την Τρίτη αναμένονται λίγες τοπικές βροχές στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου με θερμοκρασίες στους 16 βαθμούς στα βόρεια και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες έως 6 μποφόρ στις βορειοανατολικές περιοχές του Αιγαίου.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι καλός με λίγες τοπικές βροχές στα Επτάνησα, όπως και στις κεντροανατολικές περιοχές του Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 16-18 βαθμούς ενώ oι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες έως 5-6 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης