Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι θρύλοι του FMX στους αμμόλοφους της ερήμου

Οι θρύλοι του FMX στους αμμόλοφους της ερήμου
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 - 14:11

Δύο πρωτοπόροι του Freestyle Motocross, ο Ronnie Renner κι ο Drake McElroy από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έκαναν μια εκδρομή γεμάτη jumps και tricks στην μεγαλύτερη συνεχόμενη αμμώδη έρημο του κόσμου, ό,τι πρέπει για προθέρμανση πριν την Πέμπτη και τελευταία στάση του Red Bull X-Fighters World Tour 2015 στο Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, την Παρασκευή.

Ο Renner, ένας superstar στον κόσμο του freestyle και expert του Red Bull X-Fighters, πήρε τον McElroy, πρωτοπόρο και καταξιωμένο θρύλο του FMX που είναι επίσης ένας από τους κριτές του Red Bull X-Fighters, στην Αραβική έρημο για μια εντυπωσιακή, απογευματινή βόλτα σε μια από τις ομορφότερες ερήμους με τους αμμόλοφους και την εκπληκτική της κοκκινωπή άμμο.

Η έρημος του Rub' al Khali νότια του Άμπου Ντάμπι, που αποτελεί τμήμα της ευρύτερης Αραβικής ερήμου που εκτείνεται γύρω της, είναι γεμάτη επιβλητικούς αμμόλοφους ύψους έως και 250 μέτρων που απλώνονται σε μια έκταση 1.000 χιλιομέτρων σε μήκος και 500 χιλιομέτρων σε πλάτος.

Ο Γάλλος Tom Pagès κι ο Αυστραλός Clinton Moore θα βρεθούν αντιμέτωποι σε μια αναμέτρηση μέχρι τέλους την Παρασκευή, σε έναν τελικό που θα κριθεί στο νήμα, για πρώτη φορά στην 15-ετή ιστορία του Red Bull X-Fighters. Οι δυο τους είχαν μια εκπληκτική σεζόν στο άθλημα όπου οι καλύτεροι FMX αναβάτες του εκτελούν trick που αψηφούν τη βαρύτητα σε ύψος 15 μέτρων και 30 μέτρων σε απόσταση. Ο Pagès κι ο Moore είναι ισόβαθμοι με 280 βαθμούς ο καθένας στην κορυφή της γενικής κατάταξης του World Tour.

ΔΕΣ ΤΟ LIVE: Το Red Bull X-Fighters Abu Dhabi, ΗΑΕ θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το redbullxfighters.com και το Red Bull TV στις 8:00μμ GST / 5:00μμ CET στις 30 Οκτωβρίου. Το Red Bull TV είναι διαθέσιμο σε συνδεδεμένες τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιών, κινητές συσκευές και άλλα. Για μια πλήρη λίστα συσκευών επισκεφθείτε το about.redbull.tv

Από το δελτίο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Ο Clinton Moore θριαμβευτής

Ο Clinton Moore θριαμβευτής

Ο Clinton Moore πέρασε στους «αθάνατους» του Freestyle Motocross την Παρασκευή, κατακτώντας το Red Bull X-Fighters World Tour 2015 και παίρνοντας μια δραματική νίκη στο φινάλε της 15ης σεζόν.

Όλα όσα έγιναν στο Red Bull Weekend Warriors με τον Johnny Aubert!

Όλα όσα έγιναν στο Red Bull Weekend Warriors με τον Johnny Aubert!

Κάθε Σαββατοκύριακο οφείλει να έχει λίγο riding. Αν έχει πολύ ακόμα καλύτερα. Και αν στην παρέα συμμετέχουν Πρωταθλητές Πανελληνίου και Παγκόσμιου βεληνεκούς, τότε μάλλον μιλάμε για το Red Bull Weekend Warriors!