Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

“Φωτιά» στο Frangelico

“Φωτιά» στο Frangelico
Σάββατο, 2 Μαΐου 2015 - 04:36

Κούπες παντού και γλέντι σε όλη την παραλία για τους ΓΑΥΡΟΥΣ και τις ΓΑΥΡΙΝΕΣ! Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά της γυναικείας ομάδας βόλεϊ να το γλεντήσει. Τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη, επισκέφθηκαν το Frangelico, εκεί δηλαδή που είχαν βρεθεί πριν λίγες ημέρες οι μπασκετμπολίστες μας!

Τα κορίτσια «κάρφωσαν» σε όλο το μαγαζί και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια πολλών θαμώνων του νυχτερινού κέντρου. Μενιδιάτης και Χολίδης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έπαιξαν τη δική τους μπάλα για να γλεντήσουν οι «ερυθρόλευκες». Ανέβηκαν στην πίστα, δεν σταμάτησαν λεπτό να φωτογραφίζονται, ήταν η βραδιά τους! Πάντα τέτοια

Διαβάστε επίσης

Πρώτο όνομα ο Παντελίδης

Πρώτο όνομα ο Παντελίδης

Εδώ και λίγες ημέρες ο Παντελής Παντελίδης παίζει ως πρώτο όνομα! Ο τραγουδιστής που άρχισε από τα βιντεάκια στο Youtube και κατάφερε να κερδίσει πολύ κόσμο, είναι το πρώτο όνομα στη Fantasia. Για τους μη μυημένους, πρόκειται για το μαγαζί που μέχρι πριν λίγο καιρό έκλεβε την παράσταση ο Νίκος Βέρτης!

Το «69» της Παρί Σεν Ζερμέν

Το «69» της Παρί Σεν Ζερμέν

Άγνωστο το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχουν κανέναν λόγο να ανησυχούν! Κάθε άλλο! Έτοιμη έχουν την επόμενη κίνησή τους. Το «69» της ομάδας θα το πάρει πρόσωπο έκπληξη. Μοντέλο που… καίει, δυνατό πράγμα, «φωτιά» σας λέμε!