Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλική νίκη επί του Διομήδη

Φιλική νίκη επί του Διομήδη
Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 - 08:58

Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού ΣΦΠ – Ομίλου Ξυνή, Γιώργος Ζαραβίνας, στο φιλικό των «ερυθρόλευκων» στο Αργος με αντίπαλο τον Διομήδη.

Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με το φιλικό που έδωσαν κόντρα στον Δούκα και επικράτησαν με 28-27.

Το παιχνίδι, πάντως, σημαδεύτηκε από τις λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών, που δημιούργησαν εκνευρισμό στους παίκτες του Θρύλου, οι οποίοι ωστόσο έδειξαν χαρακτήρα και διατήρησαν τη ψυχραιμία τους.

Ο Ολυμπιακός, μετά το δυνατό φιλικό που έδωσε κόντρα στον Διομήδη, στρέφει πλέον το βλέμμα του στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει την Τάλεντ Πλζεν στην Τσεχία.

Διαβάστε επίσης

Στην Τσεχία ο Ολυμπιακός

Στην Τσεχία ο Ολυμπιακός

Το μεσημέρι της Τετάρτης 30/8 έφτασε στην Πράγα η αποστολή της ομάδας χάντμπολ ανδρών του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων με την Τάλεντ Πλζεν για το EHF Cup.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση στην Τσεχία

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση στην Τσεχία

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο Πλζεν ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων με την τοπική ομάδα για το EHF Cup.

Εκανε… ποδαρικό ο Σανίκης (vid)

Εκανε… ποδαρικό ο Σανίκης (vid)

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή αντιμετωπίζει τον Δούκα και ο Γρηγόρης Σανίκης σκόραρε το πρώτο γκολ του Θρύλου στη φετινή σεζόν.

Φιλικό με τον Δούκα

Φιλικό με τον Δούκα

Η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π-Ομίλου Ξυνή συνεχίζει την προετοιμασία της και το Σάββατο θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Δούκα.