Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλικό με τον Δούκα

Φιλικό με τον Δούκα
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 - 16:51

Την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζουν οι αθλητές του τμήματος χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π-Ομίλου Ξυνή.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το διήμερο ρεπό που είχαν επέστρεψαν στις προπονήσεις και το Σάββατο στις 18:30 θα δώσουν το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στη φετινή προετοιμασία. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα θα υποδεχθεί στο Ρέντη τον Δούκα και ο προπονητής του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π-Ομίλου Ξυπνή θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα ενόψει το φιλικού με τον Δούκα, αφορά τον Δημήτρη Τζηρά, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και θα προφυλαχθεί από το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών. Η κατάσταση του δεξιού εξτρέμ του Θρύλου, ωστόσο, δεν εμπνέει ανησυχία και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Διαβάστε επίσης

Εκανε… ποδαρικό ο Σανίκης (vid)

Εκανε… ποδαρικό ο Σανίκης (vid)

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή αντιμετωπίζει τον Δούκα και ο Γρηγόρης Σανίκης σκόραρε το πρώτο γκολ του Θρύλου στη φετινή σεζόν.