Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόντρα στην ΑΕΚ στο Ρέντη για την πρόκριση στο Final 4 (vid)

Κόντρα στην ΑΕΚ στο Ρέντη για την πρόκριση στο Final 4 (vid)
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 - 16:39

Πανέτοιμοι για τη μάχη με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος είναι όλοι στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» αύριο, Τετάρτη (31/01) στις 19:00 θα υποδεχτούν στο Ρέντη τους «κιτρινόμαυρους» και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να φτάσουν στη νίκη-πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει ακόμη στις εγχώριες διοργανώσεις, παραμένει αήττητος κάτι το οποίο θέλει να συνεχίσει και κόντρα στην ΑΕΚ, παίρνοντας την πρόκριση στο Final 4 αφού το συγκεκριμένο ματς είναι νοκ-άουτ. Η επόμενη φάση του θεσμού θα πραγματοποιηθεί στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» το σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Σανίκης, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Αλβανός, Τζηράς, Χάλαρης, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Καραμπουρνιώτης, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος, Τσακνής.

*Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

*Εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται την Τετάρτη (31/1) στο Ρέντη, από τις 17:00.

Διαβάστε επίσης

Παίρνει την πρόκριση με τον κόσμο του

Παίρνει την πρόκριση με τον κόσμο του

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμη για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ στο Ρέντη, προκειμένου να πάρει τη νίκη-πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Live στις 19:00, από το gavros.gr/ΕΡΤ2.

Με τον πύρινο κόσμο στο πλευρό του

Με τον πύρινο κόσμο στο πλευρό του

Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα χάντμπολ - Όλοι στο Ρέντη για να στηρίξουμε τις προσπάθειες των παικτών μας. Live στο gavros.gr στις 19:00.

Μεγάλη νίκη για τους Έφηβους

Μεγάλη νίκη για τους Έφηβους

Με 27-25 επικράτησαν οι Έφηβοι του χάντμπολ του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του πρωταθλήματος. Κάλυψαν και τη διαφορά οι «ερυθρόλευκοι».