Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον πύρινο κόσμο στο πλευρό του

Με τον πύρινο κόσμο στο πλευρό του
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 - 15:39

Με την ομάδα της ΑΕΚ κοντράρεται ο Ολυμπιακός απόψε για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ (Live στο gavros.gr στις 19:00). Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ, γίνεται στο Ρέντη και ο Ολυμπιακός θέλει φυσικά το καλό αποτέλεσμα για να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού. Και όλα αυτά θα γίνουν με την αμέριστη συμπαράσταση των ΓΑΥΡΩΝ που θα βρεθούν στο Ρέντη.

Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, αλλά καλύτερη ο Ολυμπιακός. Ο οποίος θέλει τον πύρινό του κόσμο στο κλειστό για να στηρίξει τους παίκτες. Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν αφήνουν ποτέ την ομάδα μόνη της και καλό θα ήταν να πάνε όσοι μπορούν για να πανηγυρίσουν έξαλλα μαζί με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες τη νίκη/πρόκριση.

Όλοι απόψε λοιπόν στο Ρέντη για να στηρίξουμε την ομάδα μας, η οποία βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία και πρόσφατα εξασφάλισε με τη νίκη της επί του ΠΑΟΚ, σε μεγάλο βαθμό, την πρωτιά στη βαθμολογία. Η ΑΕΚ είναι σκληρός αντίπαλος, αλλά να είστε σίγουροι πως οι ΓΑΥΡΟΙ και η ομάδα θα τη λυγίσουν.

Όλοι Ρέντη λοιπόν απόψε.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ LIVE (26-18 Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ LIVE (26-18 Τελικό)

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει στο Ρέντη την ΑΕΚ, στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος και θέλει τη νίκη προκειμένου να βρεθεί στο Final 4 της διοργάνωσης. Live στις 19:00 από το gavros.gr/ΕΡΤ 2.

Πάει και το χάντμπολ τελείωσε και αυτό....

Πάει και το χάντμπολ τελείωσε και αυτό....

Ο Ολυμπιακός κατασπάραξε την ΑΕΚ στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 26-18 στο Ρέντη και πήρε την πρόκριση για το Final 4 της διοργάνωσης. Τρομερό ματς από Τζηρά, Στούμπη, εντυπωσιακός ο Τσιλιμπάρης.

Παίρνει την πρόκριση με τον κόσμο του

Παίρνει την πρόκριση με τον κόσμο του

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμη για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ στο Ρέντη, προκειμένου να πάρει τη νίκη-πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Live στις 19:00, από το gavros.gr/ΕΡΤ2.