Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρόβα» στο Δαΐς ενόψει ΠΑΟΚ!

«Πρόβα» στο Δαΐς ενόψει ΠΑΟΚ!
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 - 09:00

Λίγες μέρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή αντιμετωπίζει τον Δούκα, για το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, σήμερα, Κυριακή (20/01, 17:00 | Live στο gavros.gr/EPT3) oι νταμπλούχοι Ελλάδας φιλοξενούνται από τον τέταρτο της βαθμολογίας Δούκα, στο Δαϊς, για την 13η αγωνιστική της Χάντμπολ Πρέμιερ.

Μοναδικός στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι, φυσικά, η νίκη που θα τους διατηρήσει μόνους πρώτους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όντας αήττητοι!

Να σημειωθεί, ότι για το σημερινό ματς, εκτός από τον, Θοδωρή Δεληχρήστο, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα, ο οποίος έχει στη διάθεση του όλους τους αθλητές του.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή!

Συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή!

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή επικράτησε και στην έδρα του ΑΣΕ Δούκα με 25-20 και έτσι συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα της Χάντμπολ Πρέμιερ.

«Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε»

«Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε»

«Θέλουμε να παραμείνουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα», τόνισε ο Γιώργος Ζαραβίνας σε δηλώσεις του, με αφορμή το Κυριακάτικο ματς του Ολυμπιακού με τον Δούκα. Τι δήλωσε ο Δημήτρας Τζήρας...