Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας!

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας!
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 - 16:22
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Τα μέτρα τους ήθελαν να λάβουν στην Πάτρα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, ενώ δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται και σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το «Κουκούλι» το οποίο έχει αποκλειστεί πλήρως.

Ο έλεγχος στον κόσμο είναι συνεχείς και αυστηρός, ακόμα και στους δημοσιογράφους αλλά και τα μέλη της Ομοσπονδίας του χάντμπολ.

Μάλιστα υπάρχει τριπλός έλεγχος. Ο πρώτος γίνεται για να μπορέσει κάποιος να προσεγγίσει το γήπεδο, ο δεύτερος στην είσοδο του γυμναστηρίου και ο τρίτος πριν τις εξέδρες.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Πάτρα, στον τελικό Κυπέλλου. Live στις 17:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ3)

Η άφιξη του Θρύλου στο «Κουκούλι» (vid)

Η άφιξη του Θρύλου στο «Κουκούλι» (vid)

Με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη να κατεβαίνει πρώτος από το πούλμαν έκανε την εμφάνισή του ο Ολυμπιακός στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στην Πάτρα.

Οι διαιτητές του τελικού

Οι διαιτητές του τελικού

Οι Κατσίκης και Μιχαηλίδης είναι οι δύο διαιτητές που κληρώθηκαν να σφυρίξουν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Πάτρα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.