Ντουντούκα
Σκεφτείτε μία ελληνική ομάδα από Ξ…! Ξάνθη; Χαχα, τι λέμε…
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Οδηγός μας τα τμήματα του Ερασιτέχνη»

«Οδηγός μας τα τμήματα του Ερασιτέχνη»
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 - 22:57

Τα πάντα για να υπηρετήσουν τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να δίνουν οι άνθρωποι του τμήματος χάντμπολ ανδρών του Θρύλου, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο Γιώργος Ζαραβίνας.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν έκρυψε τη χαρά του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, τονίζοντας ότι τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αποτελούν τον οδηγό τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτό που είδαμε σήμερα καρπώνεται στους παίκτες που έβαλαν την προσωπική τους σφραγίδα και έμειναν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η διαφορά ίσως δεν είναι αυτή που φάνηκε στο τέλος αλλά σήμερα ήμασταν πραγματικά πολύ καλύτεροι. Συναγωνιζόμαστε τα τμήματα του Ερασιτέχνη που είναι οδηγός μας και θέλουμε να αφήσουμε το στίγμα μας στην μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια της Ελλάδας. Θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να υπηρετήσουμε αυτό το μεγάλο σύλλογο».

Διαβάστε επίσης

Κούπα με «ατσαλένια» άμυνα!

Κούπα με «ατσαλένια» άμυνα!

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή δέχθηκε μόλις 13 γκολ από την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου. Με τους «κιτρινόμαυρους» να σημειώνουν τη χειρότερη επιθετική τους επίδοση!