Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παιχνίδια τεράστιας έντασης και προσπάθειας...»

«Παιχνίδια τεράστιας έντασης και προσπάθειας...»
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 - 22:30

Το 2-1 στη σειρά των τελικών της Handball Premier έκανε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με 22-17 κόντρα στην ΑΕΚ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Ζαραβίνας στις δηλώσεις του τόνισε ότι όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη διαιτησία τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο ματς ήταν αρκετά σχολαστικό.

Αναλυτικά:

«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων καθώς όπως έχετε διαπιστώσει γίνονται παιχνίδια τεράστιας έντασης και προσπάθειας.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς υπάρχει μεγάλη κόπωση στο τέλος της σεζόν και αυτό μεγαλώνει όταν έρχεται η πίεση του αποτελέσματος.

Οι παίκτες τα δίνουν όλα ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Όσον αφορά τη σχολαστικότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε το παιχνίδι εδώ, αυτό πιστεύω να συνεχιστεί. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε κάποιες φάσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν πιο ανταγωνιστική αλλά στο δεύτερο μισό δεν παίχτηκε χάντμπολ».

Διαβάστε επίσης

«Ένα βήμα πιο κοντά» (pic)

«Ένα βήμα πιο κοντά» (pic)

Η ανάρτηση του Δημήτρη Τζηρά μετά τη νίκη της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού με 22-17 επί της ΑΕΚ στον 3ο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δεν «τσίμπησε» κανείς...

Δεν «τσίμπησε» κανείς...

Παρά το γεγονός ότι... κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν «ροντέο» τον τρίτο τελικό της Handball Premier, κόντρα στην ΑΕΚ, οι παίκτες και ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν... μάσησαν!