Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην αποστολή ο Καραμπουρνιώτης!

Στην αποστολή ο Καραμπουρνιώτης!
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019 - 00:55

Στη Ρουμανία βρίσκεται από την Παρασκευή (4/10) η αποστολή της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Τιμοσοάρα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF Cup και θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα με όσον το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά προκειμένου να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να περάσουν στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Όσον αφορά την αποστολή του Θρύλου, ο Γιώργος Ζαραβίνας, αποφάσισε να αφήσει εκτός τους Τερλέτσκι, Δεληχρήστο και Νομικό.

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, ο νεαρός πίβοτ βρίσκεται κανονικά στην 17άδα του Ολυμπιακού, ωστόσο η συμμετοχή του στην αναμέτρηση θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ίσως πάντως να προτιμηθεί να προφυλαχθεί.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Αραπακόπουλο, Μπογκούνοβιτς, Κανδύλα, Καρβάτσκι, Μάλλιο, Μούγιτς, Σανίκη, Λέμος, Τσίλη, Μπάγιο, Καραμπουρνιώτη, Λιάπη, Μιχαηλίδη, Σπίκιτς, Τινκίρ, Τσιλιμπάρη, Τζηρά.

Διαβάστε επίσης

«Πετάει» για Ρουμανία ο Ολυμπιακός!

«Πετάει» για Ρουμανία ο Ολυμπιακός!

Η αποστολή της ομάδας χάντμπολ Ανδρών του Θρύλου θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής (4/10) για τη Ρουμανία, για το Κυριακάτικο (6/10) ευρωπαϊκό ματς με την Τιμισοάρα...